Kezdőlap Események Sikeresen debütált a Mihócsa Pálinka Manufaktúra meggypálinkája

Sikeresen debütált a Mihócsa Pálinka Manufaktúra meggypálinkája

Eredményes esztendőt zár a kereskedelemi pálinkafőzéssel és bérfőzéssel egyaránt foglalkozó Mihócsa Pálinka Manufaktúra, amely tradicionális kisüsti pálinkáit, a régió nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítja elő.A családi vállalkozásnál büszkén tekintenek arra, hogy az idén megjelent meggypálinkájukkal tovább bővült a nagy népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű termékpalettájuk.

Sikeresen debütált a meggy pálinka

Remekül sikerült az idei évben bevezetett új termékünk, a meggypálinka – amelyészveszejtően gyümölcsös friss és édeskés illattal mámorít – debütálása, mert fogékonyak rá a vásárlóink, nagyon ízlik nekik, sőt még új partnereket, viszonteladókat is szereztünk az új italunknak köszönhetően –nyilatkozta Mihócsa Csaba értékesítő.Jelenleg további 6 kiváló minőségű pálinkát kínálunk értékesítésre, de a későbbiek folyamán szeretnénk még tovább bővíteni a termékpalettát. A barackpálinkánk bársonyos illata és ízvilága anapsütéses nyárba repít, a birspálinkánk különleges illat ésízvilága pedig ünnepre hangol. Cserszegi fűszeresszőlőpálinkánk varázslatosan fűszeres, édeskés íze felpörget, mígkiffer körtepálinkánk zamatos harmóniája bájital. A szilvapálinkánk a hamvas szilva selymességével jó kedvre derít, bianca szőlő és homoktövis pálinkánkban pedigfellelhető az aranyló napsugarak gyógyító ereje.

Elismert termékek

A 2020-ban rendezett IV. kőszegi pálinka és párlatversenyen a Vegyesgyümölcspálinkánkkal és a Kecskeméti Cserszegi FűszeresSzőlőpálinkával egyaránt bronz minősítést szereztünk. Az V. SárrétiPálinka és Párlatmustrán pedig a Cserszegi FűszeresSzőlőpálinkánkkal érdemeltük ki a bronz minősítést.

Jövőbeli tervek

Terveink között szerepel, hogy miután folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk a pálinkáinkról még inkább nyitnánk a multinacionális áruházláncok felé, hogy minél több áruházban megtalálhassák vásárlóink a termékeinket. Mindenképpen szeretnénk elérni, hogy Budapest után a Balaton környékén is érdekképviseletet szerezzünk, mert a vírus helyzet elmúlását követően reményeink szerint hamar visszatérhetünk a normál kerékvágásba, a „magyar tenger” pedig kiváló turisztikai célpontnak számít. Folyamatosan dolgozunk új termékek megjelenésén is, elképzeléseink szerint a jövőben Irsai szőlőből is főznénk pálinkát.Amennyiben az idei évivel ellentétbenjövőre kedvezően alakulna a barack termés, mindenképpen készítenénk limitált kiadásban, díszes üvegben, korhű palackozással forgalmazva igazi eredeti kecskeméti barackpálinkát is.

Iványossy Bt.

Kecskemét, Alsószéktó 263/b
E-mail: [email protected]
Web: mihocsapalinka.hu

Mihócsa József Ügyvezető
+36-70/560-81-80

Mihócsa Csaba Értékesítő
+36-30/ 732-61-54

Nyitvatartás

Hétfő – péntek
08:00 – 18:00