Kezdőlap Kiemelt SZEMTANÚKAT KERESNEK A BAJAI RENDŐRÖK

SZEMTANÚKAT KERESNEK A BAJAI RENDŐRÖK

A lakosság segítségét kérik a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 7-én 9 óra 57 perckor Baján, a Deák Ferenc utca és a Déri Frigyes sétány kereszteződésében egy Mercedes személygépkocsi vezetője a Deák Ferenc utcából egyenesen akart továbbhajtani a Szentháromság tér felé.

A sofőr azonban – a jelenlegi adatok alapján – figyelmen kívül hagyta a kereszteződést irányító fényjelző készülék tilos jelzését, és a kereszteződésbe behaladva nekiütközött a tőle jobbról érkező Opel személygépkocsinak, ami a fényjelző készülék szabad jelzése miatt egyenesen akart továbbhaladni. A baleset során az Opelt sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

A Bajai Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása miatt kéri, hogy aki látta az eset bekövetkezését, vagy bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.