Kezdőlap Egészség Vérvétel kicsit másképp – magas szinten végzett laborvizsgálatok

Vérvétel kicsit másképp – magas szinten végzett laborvizsgálatok

A 2016-ban alapított, magas színvonalon működő, elsősorban laborvizsgálatokhoz szükséges vérvételeket végző Z-Pont magánvérvételi hely ideális helyszínéül szolgál azok számára, aki nem szeretnek sokáig várakozni egy egészségügyi szolgáltatás igénybevételekor, de ízlésesen kialakított környezetben, biztonságos és szakszerű ellátásban szeretnének részesülni.

Magas szinten végzett laborvizsgálatok

Magán egészségügyi szolgáltatás keretein belül laborvizsgálatokhoz végzünk vérvételeket, valamint mindenféle más egyéb mintavételt, mindenki részére, magánfinanszírozásban –nyilatkozta Sajtos Zita, a Z-Pont magánvérvételi hely vezetője. Nagyon széles a palettánk, mert a Magyarországon alkalmazott összes laborvizsgálat – a genetikától kezdve a vírusszűrésekig – elérhető nálunk.

Házhoz visszük a vérvételt is

A másik fő vonalunk a mobilvérvétel, ami azt jelenti, hogy a pácienseink otthonában is elvégezhetőkezek a tesztek, mintavételek, és ehhez mi házhoz megyünk. Kézben tartjuk az egészségét, ezért kényelmesen, biztonságban, szakszerűen, várakozás nélkül, az Ön otthonában is igényelhető teljes körű magán vérvétel mindenki számára.

Covid szűrés

Foglalkozunk továbbá Covid szűréssel – vérvétellel, PCR szűréssel – akár kiszállással is, magánszemélyek és cégek részére egyaránt. A PCR teszt a jelenlegi állapotot mutatja, orrból és garatból vesszük a mintát hozzá, másnapra van eredménye. Ennek a tesztnek fix díja van, az állam által meghatározott 19500 Ft. Kiszállással emelkedhet ez a díj, attól függően, hogy milyen távolságra kell utaznunk.

Akik már átestek a víruson, és kíváncsiak, hogy az antitest milyen szinten termelődött a szervezetükben, azok számára jó hír, hogy ezt vénás vérből vett vérmintából tudjuk kivizsgálni, rendes laboratóriumi körülmények között. A vérminta eredménye 1-2 nap alatt megvan, erről e-mailben vagy ügyfélkapun keresztül is érdeklődhetnek a pácienseink. Aki már átesett a fertőzésen, annak mindenképpen azt javasoljuk, hogy csináltasson egy állapotfelmérő labort, mert az esetleges szövődmények miatt a megelőzés nagyon fontos lenne. Sajnos gyakran azt tapasztaljuk, hogy akár hetekig, vagy hónapokig is elhúzódhat a víruson átesett emberek teljes gyógyulása, ezért mindenféleképpen érdemes labort készíttetni. Elsősorban a D vitamin szint ellenőrzése fontos, de a szívizomzat állapotának felmérésére ugyancsak van egy nagyon jó vizsgálat (ez egyébként kötelező a víruson átesett sportolók számára, mielőtt újra edzésbe állnak).

Vérvétel gyermekek számára

A tevékenységi körünkbe tartozik még a gyermek vérvétel is. A gyerekek gyakran tünetmentesen esnek át a fertőzésen, de nem tudhatjuk, hogy hónapok múlva felléphet-e más szövődmény náluk, ezért nekik szintén érdemes a szívizomra vonatkozó laborvizsgálatot elvégeztetni. Ez is egyegyszerű vérvétel, és aznap estére vagy másnapra már megvan az eredménye.

Maximális alkalmazkodás

A Z-Pont magánvérvételi hely egyik előnye, hogy azonnal reagálunk a megkeresésekre, így akár már aznapra is tudunk időpontot biztosítani a mintavételhez. A vállalkozás további fő profilját jelenti a várandósság alatti és a gyermektervezéshez, kezeléséhez szükséges laborvizsgálatok elvégzése. Itt gyakran előfordul, hogy ciklushoz kötöttek a vérvételek. A mintavételi helyünk másik előnye, hogy rugalmasan állunk pácienseink kéréséhez, így maximálisan alkalmazkodunkehhez a helyzethez is: arra kérjük a pácienseinket, hogy a ciklus kezdetekor hívjanak fel és az időpont egyeztetést követően szinte azonnal jöhetnek is a vérvételre. Hétfőtől szombatig dolgozunk, szinte egész nap, és már a korai órákban is van nálunk vérvétel, ami nagyon kedvező fogadtatásra találta pácienseink körében.

Egészségmegőrző vérvételi csomag

Egészségmegőrző vérvételi csomagunkat mindenki számára ajánljuk. A csomagár (8.900 Ft, Mintavételi díj 3.000 Ft) a következő vizsgálatokat tartalmazza: tsh (pajzsmirigy stimuláló hormon), májfunkció, vesefunkció, cukoranyagcsere, gyulladásos paraméterek, teljes vérkép, ionok, ca, mg, foszfor-vérzsírok, koleszterinek. Az elvégzett vérvétel eredményét már aznap este e-mailben megkapják pácienseink.

A laboreredmények kiértékelése is elérhető térítési díj ellenében, szükség szerint szakorvosi konzultációval.

Z-pont magánvérvétel

Kecskemét, Vízöntő u. 9. (Petőfiváros)

Tel: 06/30-695-73-94

E-mail: [email protected]

Web: www.mobilvervetel.hu – online időpont foglalási rendszer

Facebook: Vérvétel kicsit másképp Sajtos Zita