Kezdőlap Egészség Elit Kozmetika – legmagasabb szintű szépségápolás

Elit Kozmetika – legmagasabb szintű szépségápolás

„Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

Juhászné Nagy Melinda folyamatosan képezve magát, mára elsajátította a kozmetikus hivatáshoz elengedhetetlen legmagasabb szintű tudást, a közelmúltban pedig megvalósítva régóta dédelgetett álmát, megnyitotta a belváros szívében, a piac mellett található Elit Kozmetika szalonját. Gyönyörűen kialakított belső tér várja a vendégeket, akik az ízlésesen berendezett, esztétikus környezetben garantáltan a legmagasabb színvonalú kozmetikai szolgáltatást vehetik igénybe. A maximális élményt nyújtó kikapcsolódás után pedig testileg-lelkileg megszépülve, elégedetten távozhatnak és legközelebb már törzsvendégként térhetnek vissza a szalonba.

Megvalósított álom

Nagy álmom vált valóra azzal, amikor Budapest egyik legjobb iskolájában, az Elit Kozmetikusképző Alapítvány intézményében, kozmetikus bizonyítványt szereztem. Azóta számos tanfolyamot elvégeztem, és januárban megnyitottam a kozmetikai szalonomat Kecskeméten. Rengeteg helyen megfordultam a világban, így sok tudásra tettem szert, és ezekből a megszerzett ismeretekből összeállítottam egy olyan csomagot, amellyel maximális kikapcsolódást biztosítva szeretném különlegessé tenni a vendégeim számára a kezeléseket. A tinédzserektől kezdve egészen az idősebb korosztályig várom a szalonba vendégeimet, akik számára sok speciális, 30 percestől egészen a 120 perces időtartamig terjedő kezelést- egyedülálló relax kezeléseket, lifting kezeléseket, hialuronsavas feltöltő Hydra Boost kezelést, tini és anti-aging kezeléseket, rózsakvarc masszázst, Pandhy’s cukorpasztás szőrtelenítést-kínálok. Hazánkban még mindig kuriózumnak számít a férfiak kozmetikai kezelése, de számukra is végzek arcápolást. Nagyon kedvelem a különböző sminkek elkészítését is, és ezzel a szolgáltatással ugyancsak szeretném elkápráztatni a szalonba ellátogató vendégeimet. A még magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása érdekében a terveim között szerepel további képzések, mint például a Dr. Babor orvos-kozmetikai kezelés elvégzése is.

Magas színvonalú szolgáltatások

Minden nő megérdemli, hogy különlegesnek érezze magát, ezért, ha Ön is szeretne nyugodt környezetben feltöltődni, szépülni, várom szeretettel az igényesen berendezett szalonomban – ahol számos kezelés közül választhat – egy kis „énidőre”:

-Professzionális mélytisztító kezelés tinédzserek számára

-System care- Babor Skinovage termékekkel – kezelések minden bőrtípus számára

-Hyaluronsavas gyors nedvességfeltöltő ampulla kezelés

-Hyaluronsavas hidratálás

-Masszázs Babor krémmel

-Arcápolás férfiaknak – Babor men

-Hatóanyagbevitel ultrahanggal

-Pandhy’s rózsakvarc masszázs

-Pandhy’s cukorpasztás szőrtelenítés és hagyományos gyantázás

-Alkalmi és esküvői smink

2021 januárjában minden kezelésem árából 10% kedvezményt biztosítok vendégeim számára.

Kiváló minőségű Babor termékek értékesítése

Kizárólag magas hatóanyag tartalmú professzionális termékekkel dolgozom, a Babor ebben nyújt számomra segítséget. Az átlagostól a luxus kategóriáig mindenféle kiváló minőségű termék megtalálható a szalonban, ahol értékesítésre is kerülnek ezek a termékek. A Glowing Protect Cream-hez idén csillogó pigmenteket adtunk a télen is ragyogó bőrért, miközben a gazdag, mégis bársonyosan sima és gyorsan felszívódó krém védőpajzsként védi bőrét a hideg időben, a Lip Balm ajakbalzsammal együtt pedig tökéletes párost alkotnak a téli bőrápolásban. A 100%-ban természetes összetevőkből készült vegán Lip Balm használatával búcsút mondhat a cserepes ajkaknak. Az értékes tápanyagoknak köszönhetően megvédi Önt a kiszáradástól és puhává varázsolja ajkait. A téli bőrápolás „sztárpárosát” keresse az Elit Kozmetikában!

Elit Kozmetika – Babor Szalon

Juhászné Nagy Melinda

Kecskemét, Budai u. 1.  I. em. 17.
Bejelentkezés: 06-30/981-06-51
Nyitva tartás: H-P: 8-16
Facebook: Elit Kozmetika – Babor Szalon