Kezdőlap Egészség Érték és Minőség Nagydíjas termékek a NICS kínálatában

Érték és Minőség Nagydíjas termékek a NICS kínálatában

Nagyon sok termék van a piacon. Vannak jók és kevésbé jók. Nehéz kiigazodni. A MAGYAR piacon évek óta elismerik a legkiválóbbakat. S csak a legkíválóbbak kaphatják meg ezt az elismerést. Ha ezeket a termékeket választod, biztos lehetsz benne, hogy az van benne, ami rá van írva, hogy odafigyelnek a gyártásra és az alapanyagok összetélére!

Mi az Érték és Minőség Nagydíj?

Elismerés a magyar vállalkozások számára, akik igazi értéket és minőséget állítanak elő. Az egyik legrangosabb szakmai elismerés. Védjegy, mely garancia a minőség legmagasabb színvonalára.

Érték és Minőség Nagydíj Pályázat célkitűzései:

– elismerni a kiválót,
– megmutatni a nem hiába tett erőfeszítéseket,
– példaként állítani a sikert,
– és támogatni a tudást, innovációt, fejlesztést.

Mindezeknek a feltételeknek feleltek meg a NICS készítményei 2018., 2019., és 2020.-ban is. Az összes, pályázaton indult készítményünk kiérdemelte ezt a komoly szakmai elismerést. Így váltak a NICS készítményei Magyarország legjobb kombinált élőflórás táplálékkiegészítőivé.

Itt azonban nem állunk meg, haladunk tovább. Pontosan merre? Erről legközelebb írok. Azt azonban tudnod kell, hogy számomra rendkívül inspiráló egy olyan céggel együtt dolgozni, amelyik nem elégszik meg az átlagossal, hanem a legjobbra törekszik és el is éri ezt a célját. A megfizethető MINŐSÉG! Natural Immune Control System Zrt.

Köszönöm Anett Rácz Natural Immune Control System Zrt. terméknyitó oldal.
Felhasználható link vagy QR kód:https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala