Kezdőlap Fejlesztés GSMDoki – szervizelés felsőfokon

GSMDoki – szervizelés felsőfokon

A belváros frekventált részén, a Nagykőrösi utcán található GSMDoki kiváló szolgáltatásokat – különböző telefonok, tabletek, laptopok, számítógépek szervizelése – kínál vásárlóinak, akik ezeken kívül adásvétel céljából is felkereshetik a népszerű szaküzletet.  

Az üzletünk legnépszerűbb szolgáltatása a különböző telefonok és tabletek szervizelése, de felmérve a piaci elvárásokat a közelmúltban kibővítettük a vállalkozás profilját, így az utóbbi időszakban egyre többen veszik igénybe a laptopok, számítógépek szervizelését is – nyilatkozta Papp Viktor üzletvezető. A GSMDoki szaküzletét természetesen adásvétel céljából is felkereshetik vásárlóink, ugyanis új, és használt telefonokat ugyancsak értékesítünk, továbbá különféle tartozékok, kiegészítők kábelek, tokok, üvegfóliák, autóstartók és headsetek is megtalálhatóak a termékpalettán. Közkedvelt szolgáltatásunk továbbá a különleges igények teljesítése, melyek keretében akár drágább, márkásabb telefonokat is beszerzünk vevőink kérésére. Szerencsére az utóbbi időszakban sok ügyfélhez eljutott az üzletünk (jó)híre, így folyamatosan növekszik az elégedett partnereink száma. Az üzletünk speciális szolgáltatása, hogy sok esetben azonnal elvégezzük a szervizelést, s a helyszíni gyorsszerviz alkalmával akár meg is várhatják ügyfeleink a sokszor 20 perc alatt elkészülő munkát, amire garanciát vállalunk. Vállalkozásunk legfőbb erényei a pontosság, precizitás, rugalmasság és a minőségi munkavégzés.

cof

Sajnos a vírushelyzet kialakulása után harmadára esett vissza a forgalmunk, és még kedvezőtlenebbül érintett, amikor délután 3 órakor be kellett zárni az üzletet, ugyanis vásárlóink többsége a munkaidő végeztével, 4 óra után kereste fel az üzletünket. A még magasabb szintű kiszolgálás érdekében pedig a közeljövőben – pályázati forrás felhasználásával – szeretnék beszerezni új szervizes gépeket. Terveink között szerepel egy újabb üzlet megnyitása, de egyelőre még keressük a megyén belül az ideális helyszínt, ahol hasonló, kiváló színvonalú szolgáltatásokkal várnánk ügyfeleinket.

GSMDoki    (csomagkuldo.hu átvevő pont is)

Kecskemét, Nagykőrösi utca 5.
Mihályi Zoltán: 06-30/754-60-21
Papp Viktor: 06-30/541-34-26
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/kecskemet.gsmdoki.1

Nyitva tartás: H-P: 9-18, Szo: 9-13