Kezdőlap ÉT-TRENDEK Hosszú érleléssel készített szalámik a Termelői bolt kínálatában

Hosszú érleléssel készített szalámik a Termelői bolt kínálatában

A fennálló vírushelyzet ellenére is kiváló évet zárt a vásárlók körében töretlen népszerűségnek örvendő, a Széchenyiváros frekventált részén található Termelői bolt. Dóka Zsolt tulajdonos több fronton helytállva, a vállalkozás egyik vezérelvének – aki nem mer, az nem nyer – jegyében folyamatosan bővíti a minden igényt kielégítő, kizárólag kiváló minőségű termékekből álló üzlet kínálatát, ahol tavaly a vastag szalámi vitte a prímet, de a sajtkülönlegességek ugyancsak közkedveltnek bizonyultak a vevők számára.

Hosszú érleléssel készített szalámik

A tavalyi esztendőben vettük fel a bolt kínálatába a nagyobb súlyú sertésekből, hosszú érlelésű eljárással készített vastag szalámit, s mivel óriási igény mutatkozott a termék iránt, idén még tovább erősítenénk ezt a vonalat. Tartósítószer-mentes termékeinket egyébként olyan gondosan, precízen, körültekintéssel állítjuk elő, mintha csak a saját magunk számára készítenénk. A vásárlóink maximális kiszolgálása érdekében idén mindenképpen létrehozunk egy nagyobb méretű szárító helyiséget, mert nagyobb volumenben szeretnénk előállítani a kiváló minőségű, és népszerű húskészítményeinket. A saját sertésállományból a húsvéti ünnepekre reményeink szerint sikerül 300 szál, darabonként egy kilós paprikás vastag szalámit elkészíteni. Hosszabb távlatokban előretekintve pedig ugyancsak hosszú érlelésű eljárással sonkát és egyéb finomságokat is szeretnénk előállítani. A sajtokkal kapcsolatban szintén komoly fejlesztéseket hajtottunk végre, s ennek köszönhetően paranyica és mozzarella sajttal bővítettük a termékpalettát.

Népszerű termékek

Közkedvelt termékeink közé tartozik még a saját készítésű kolbász, sonka, szalonna, zsír – az értékesített termékeink mintegy 60 %-át teszik ki a húskészítmények. Az üzlet egyik specialitását pedig az általunk előállított túró kínálata jelenti, mert a környéken senki nem készít hasonló terméket. A növekvő ügyfélkörünkben fontos szerepet játszik, hogy a sikeres működés érdekében folyamatosan bővítjük a termékpalettát, ahol a saját készítésű hús és tejtermékek mellett száraztészta, lekvár, méz, édesség is szerepel.

Termelői bolt

Kecskemét, Akadémia krt. 29.

Viszonteladók:

-Sarki csemege, Helvécia, Garai Zoltán utca 4.
-Fejedelmi pékáru, Március 15. utca 3-5/10 em. alatt/ SPAR mellett, illetve  Horváth Döme krt. 8. 
-Szuper ABC Ballószög, Bem utca 10.
-Helvécia, Áruház úti CBA Élelmiszerbolt