Kezdőlap Események Különleges nyereményjátékot indított a Kecskeméti Nemzeti Színház!

Különleges nyereményjátékot indított a Kecskeméti Nemzeti Színház!

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata a korlátozásokhoz igazodva is lendületesen dolgozik. Jelenleg a negyedik olyan előadás készül, melyet az újranyitást követően újdonságként láthatnak a nézők.

Boldogok vagyunk, hogy dolgozhatunk és készülhetünk a közönség visszatérésére, mert bár a színpadon folyik a munka, nézőink jelenléte, nevetése, lelkesítő tapsa nélkül a mi hivatásunk sokkal nehezebb.  A hozzánk eljuttatott megkeresésekből tudjuk, hogy mi is hiányzunk Önöknek, ezért olyan aktivitást kerestünk,melynek során kapcsolatot teremthetünk egymással, kivételesen nem online felületen – mondta el Cseke Péter igazgató.

A színház különleges nyereményjátékkal készült. A jegypénztárnál egy kék színű postaládát helyeztek el, melybe a közönség üzenetei mellett tippeket várnak, vajon mikor lesz újra előadás a Kecskeméti Nemzeti nagyszínpadán. Leveleiket 2021. február 28-ig postai úton vagy személyesen is eljuttathatják a színházba.

A szervezők kérik, hogy a játékkal kapcsolatos további információért látogassanak el a színház online felületeire, melyek a www.kecskemetinemzeti.hu és a facebook.com/kecskemétinemzeti.