Kezdőlap Diákélet ONLINE KÖZLEKEDÉSI VETÉLKEDŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

ONLINE KÖZLEKEDÉSI VETÉLKEDŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

A szerencsés osztályok a tavaszi kirándulás költségeinek egy részét nyerhetik meg. Ehhez csupán száz, a közlekedéssel kapcsolatos kérdést kell megválaszolni kilenc héten keresztül.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság online közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet kizárólag a megyei általános és középiskolai osztályok tanulói részére!

Kilenc héten át összesen száz – közlekedéssel kapcsolatos – kérdést kell a csapatoknak megválaszolnia. A feladatok a „Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzés” Facebook oldalon  (https://www.facebook.com/Bács-Kiskun-Megyei-Balesetmegelőzés-100852265126867) érhetőek el 2021. február 1-től hétfőnként. A válaszokat a szervezők az adott hét péntek délig várják a [email protected] e-mail címre. Jelentkezni a versenyre ugyanezen a címen lehet 2021. január 29-ig. Jelentkezéskor kérjük megadni az osztály kapcsolattartójának a nevét, és egy e-mail címet is.

Az első helyezett osztály 100.000-Ft-os, a második helyezett 80.000,-Ft-os, a harmadik helyezett pedig 50.000,-Ft-os útiköltség hozzájárulást nyerhet, amelyet a tavaszi osztálykirándulások alkalmával használhatnak fel.

Témakörök: közlekedési szabályok, biztonságos közlekedés, a közlekedés története, érdekességek.

Az eredményhirdetésre 2021. április 13-án 09 órakor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság dísztermében kerül sor.

Jó versenyzést kívánunk!