Kezdőlap Események Szép karácsonyt varázsoltak az Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok

Szép karácsonyt varázsoltak az Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület ezúton is köszöni az Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok megrendeléseit és minden kedves partnerének a gyors és korrekt együttműködést ebben a jó célt szolgáló, értékteremtő, örömet szerző tevékenységben!

A pandémia időszakában a karácsonyi vásárok meghiúsultak és ezzel egyidőben a vásárlói szokások is átalakultak. Az egyesület úgy döntött, hogy a még tanácstalanul ajándékot keresgélők dolgát megkönnyítve, Aranyhomok Portéka ajándékcsomagokat készít, mellyel egyben a térségi termelőket és kézműveseket kívánta a piacra jutásban segíteni. Az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár néven indított facebook oldallal is ezt a célt szolgálták. A karácsonyi vásárok hangulatát szerették volna felidézni, hiszen a készülődés, a bevásárlás is másként alakult ezúttal, az üzletek forgataga az online térbe szorult.

Az Aranyhomok Egyesület elkötelezett híve a vásárolj helyit mozgalomnak, hiszen így nemcsak a környezetünket védjük, segítjük a közvetlenül a lakókörnyezetünkben élő gazdákat, kézműveseket, de mindemellett még egészséges élelmiszerekhez és minőségi, egyedi termékekhez is juthatunk!

A térségi termelők, kézművesek bevonásával nyolc féle csomagot állítottak össze, de nyitva hagyták annak a lehetőségét is, hogy a vásárlók a termelőktől származó finomságok közül szabadon választhassanak. Válogatott, kiváló minőségű, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal töltötték meg a kosarakat, fadobozokat. Bíztak abban, hogy sok szép térségi kézműves termék, kistermelői élelmiszer kerül majd a karácsonyfák alá!

Az egyesület örömmel számol be arról, hogy sok-sok csomag készült!

Örömmel látták, hogy igény van a minőségi, helyi termelői finomságokra, szép kézműves termékekre, ezért úgy döntöttek, hogy 2021-ben is vállalják az összekötő szerepét gazda és vásárló között. Ajánlják csomagjaikat vállalatoknak és magánszemélyeknek is, hogy ünnepekre, évfordulókra ajándékozzanak helyi termékcsomagokat!

Jelszavuk az idén is: Éltessük a helyit, éltessük az igazit!