Kezdőlap Események Belvárosi Húscentrum – kiváló minőségű húsok értékesítése

Belvárosi Húscentrum – kiváló minőségű húsok értékesítése

A belváros szívében, a Dobó körúton néhány hete megnyitott, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Belvárosi Húscentrum üzletében mindenkor friss, kiváló minőségi árut, a termékskála széles kínálatát találhatja a vásárló. A piaci igényeknek maximálisan megfelelő húscentrum munkatársai továbbra is folyamatos akciókkal, és egyéb szolgáltatásokkal (házhozszállítás, közületek ellátása) állnak vásárlóik rendelkezésére.

Kiváló minőségű húsáruk széles választéka

A vállalkozás egyik különlegessége, hogy kizárólag magyar árut értékesítenek, és csak Budapestről, valamint a környező megyékben található húsüzemektől szerzik be az árut. Arra törekszenek, hogy minél frissebben érkezzen hozzájuk a mindig kiváló minőségű hús és hentesáru. Minden termékük beformázva – összevágva, szeletelve, darabolva – kerül a pultba, úgy, ahogy a háziasszonyok szeretnék otthon látni. Egyébként az üzlet legmodernebb hűtőkamrájában akár 7 tonnányi húsárut is tudnak tárolni. Az üzlet legnépszerűbb termékei közé tartozik a birkahús és a pacal, de ezeken kívül csirkehús, marhahús, sertéshús ugyancsak szerepel a palettán, a későbbiek folyamán pedig hal árusítással szeretnék teljessé tenni a kínálatot.

Elégedett vásárlói kör

A Belvárosi Húscentrum vezetői fontosnak tartják, hogy mindig kiváló minőségű húskészítményekkel várják vásárlóikat. Az üzlet már a nyitás óta kialakult törzsvevői körrel rendelkezik, és mindenkit igyekeznek maximális tisztelettel kiszolgálni. Az üzletben dolgozók büszkén tekintenek arra, hogy sok pozitív visszajelzést kapnak a vásárlóktól, akik gyakran megemlítik, hogy mindig szép árut kapnak a boltban.

Folyamatos akciók, népszerű szolgáltatások

Fontos megemlíteni, hogy Belvárosi Húscentrum nemcsak az üzletbe betérő vásárlók számára értékesíti a termékeit, hanem több közületet – éttermet, konyhát – is kiszolgálnak. Kuriózumnak számító szolgáltatásuk, hogy hústermékeik házhozszállítását is vállalják, valamint folyamatos akciókkal kedveskednek vásárlóik számára, A további sikeres működés érdekében pedig a jövőben újabb kiegészítő termékekkel – liszttel, tejjel, olajjal, tésztával, fűszerekkel – bővítenék a kínálatot.

Belvárosi Húscentrum

Kecskemét, Dobó krt. 11.