Kezdőlap Egészség BIOMUST ÉS BIO SZŐLŐMAGŐRLEMÉNY – KÉT IGAZI VITAMINBOMBA

BIOMUST ÉS BIO SZŐLŐMAGŐRLEMÉNY – KÉT IGAZI VITAMINBOMBA

Az Anna Borház bioborászata a Gonda család pincészeteként két évtizede működik a Hajós-Bajai Borvidéken található Érsekhalmán. A 20 ha nagyrésze szőlőültetvény, amelyet biogazdálkodással művelnek. A kiváló minőségű és egyedi zamatú bioborok mellett biomustot és bio szőlőmag őrleményt is készítenek. Az egyedi minőséget a Nemzeti Parki Védjegy is tanúsítja, amelyek az Őrjeg és Szőlőhegyei Natúrpark vezető termékei között is megtalálhatók. Az önellátó gazdaságukból származó finomságokkal a vidéki gasztronómia szerelmeseit is szívesen látják.

Az élénkvörös színű, 100%-os biomust kizárólag a szőlő levéből készül, sem cukrot, sem adalékanyagot nem tartalmaz. A kékszőlőből származó bio szőlőmag őrlemény a természet egyik leghatásosabb ajándéka, étrendkiegészítőként fogyasztva a betegségmegelőzés és az egészséges táplálkozás eszköztárába tartozik. A friss, még nem kierjesztett szőlőből a préselés után azonnal feldolgozzák, így hatóanyagait maximálisan megőrzi, a szőlőmag teljes olajmennyiségét tartalmazza. A nagy koncentrációban jelen lévő polifenol vegyületek antioxidáns hatása a C-vitaminnál hússzor, az E-vitaminnál ötvenszer erősebb.
Használható még keringési problémák megelőzésére, allergia enyhítésére, immun-erősítésre. Ezen kívül védi és erősíti a kötőszövetet, megőrzi a bőr rugalmasságát, segít az ízületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkenti a gyulladásokat. 

A természet erőivel való együttműködés, a velük szembeni tiszteletteljes alázat az embert nem kicsinyíti, hanem felemeli.
Mert borban az igazság, mustban és szőlőmagban az egészség!