Kezdőlap Fejlesztés Central Papírbolt – folyamatosan bővülő termékpaletta

Central Papírbolt – folyamatosan bővülő termékpaletta

Sikeres esztendőt zárt a kiváló minőségű árut kínáló, széles termékpalettával – a legújabb trend szerint dizájn elemekkel díszített iskolaszerek, gyöngyök, ékszerkövek, krepp papírok, gumilapok, játékok – rendelkező Central Papírbolt, amely további nagy előnye, hogy a frekventált helyszínnek köszönhetően bárki számára könnyen elérhető. A mintegy 170 négyzetméteres, ízlésesen kialakított üzlet hamar népszerűvé vált a vásárlók – akik mindig segítőkész, figyelmes kiszolgálásban részesülnek – körében.

Sikeres esztendő

Sajnos a vírushelyzet kialakulása kedvezőtlenül érintett bennünket is, komoly kihívást jelentett, amikor délután 3 órakor be kellett zárni az üzletet, ugyanis vásárlóink többsége a munkaidő végeztével, 4 óra után kereste fel a papírboltot – nyilatkozta Gárgyán Tibor ügyvezető. A felmerülő nehézségek ellenére sikeres esztendőt zártunk, amihez nagymértékben hozzájárult, hogy Magyarország összes nagykereskedőjével és gyártójával kapcsolatban állunk, így első kézből kapunk információt az árukról, így elsőre értesülünk az új trendekről.

Növekvő, elégedett vásárlói kör

A legnagyobb sikernek azt tartom, hogy a nagykereskedelmi területen már eddig is eredményesen működtünk, mostanra viszont a kiskereskedelmi szegmens ugyancsak látványos fejlődésen ment keresztül. Szerencsére az utóbbi időszakban sok emberhez eljutott az üzlet híre, így folyamatosan növekszik a vevőink – akik maximálisan elégedettek a kínálattal, és megfelelőnek találták az árérték arányt is – száma. Folyamatos akciókat kínálunk vásárlóinknak, melyekről érdemes a Central Papírbolt weblapjáról illetve Facebook oldaláról tájékozódni.

Folyamatosan bővülő termékpaletta

A tavalyi esztendőben tovább bővítettük a palettát – karácsony előtt még több játékot helyeztünk ki a polcokra –, de minden más területen is megnöveltük a kínálatot, így üzletben minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. A boltban a tradicionális papír-írószereket keresők mellett a kreatív hobbit űzők, valamint művészi vénával megáldott vásárlóink is kedvükre böngészhetnek a termékek között. Az üzlet legnépszerűbb árucikkei a legújabb trend szerint dizájn elemekkel díszített iskolaszerek, de rengeteg terméket értékesítünk gyöngyökből, ékszerkövekből, krepp papírokból, és gumilapokból egyaránt.

Jövőbeli tervek

A Central Papírbolt működésében a következő fontos mérföldkövet jelentheti, ha a különböző helyi vállalkozások körében is ismertté válik, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk számukra. A cégek részére teljes ellátást nyújtunk, iratrendezéstől kezdve az archiváláson keresztül a nyomtatási kellékanyagok beszerzéséig mindenben számíthatnak ránk. Terveink között szerepel még, hogy szeretnénk tovább erősíteni az online piacon betöltött pozíciónkat.

Central Papírbolt

Kecskemét, Kápolna utca 3. (volt Club Central felett)
Tel.: 06-76/ 356-793
Nyitva:
H–P: 8–18 óráig
Szo: 9–13 óráig
Honlap: www.irodaszer-kecskemet.hu
Facebook: Central Papírbolt