Kezdőlap Egészség CukorSpa kozmetika

CukorSpa kozmetika

A 2020-as évben egy nagyon különleges Pandhy’s újdonsággal kezdtem az őszi hónapokat a kozmetikában, a Derma Pin Pen kezeléssel. Fogadjátok tőlem sok szeretettel !

PANDHY’S™ COSMIX Derma Pin Pen egy kollagén indukciós terápia,amely célja a bőr stimulálása,aktív hatóanyagok felszívódásának fokozása, bőrfeszesítés, megújítás, a ráncok és finom vonalak mélységének csökkentése,a pórusok minimalizálása,rövid idő alatt látványos eredménnyel.

A Derma Pin Pen chipek függőleges irányú mozgása következtében nem karcol, egyenes utat adva a bejuttatandó hatóanyagnak. Használata nem okf81beoz vérzést és fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. Biztonságos bőrfiatalító metódus,biztonságosmonodose aktív hatóanyagokkal.

Amikor a chip a bőrhöz ér, számtalan apró csatornát képez, ezeken keresztül a bőrápoló termékek hatékonyan jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A kezeléssel a termékek felszívódása 10-20-szorosra nő.

Alkalmazási javallatok. területek: ránctalaníts, tág pórusok, aknék utáni hegek, bőrfeszesítés, kis atrófiás hegek, öregségi foltok, megereszkedett,tónustalan bőr.

Lakos Edit

mester fokozatú Pandhy’s diplomás kozmetikus
Cukorspa kozmetika
6000 Kecskemét, Horváth Döme krt. 10. 4/13
Tel.: +36/30-515-5760