Kezdőlap Események Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Mezőtúri AFC   5:13

Győztesek: Miskolci 2, Jádi 1, Miskolci-Szűcs páros, Jádi-Gyetvai páros

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – HED-LAND SE Mezőberény II    5:13

Győztesek: Miskolci 2, Jádi 1, Miskolci-Szűcs páros, Jádi-Gyetvai páros

A hétvégén nehéz feladat előtt álltak a Sparis játékosok, mivel a bajnokságot vezető Mezőberény és a harmadik helyen álló Mezőtúr csapatai látogattak Kecskemétre a kettős fordulóban. A hírös városi alakulat betegség és sérülés miatt több játékosát is kénytelen volt nélkülözni az összecsapásokon. Fiataljaink elszántsága és hozzáállása kiváló volt mindkét mérkőzésen és ennek eredményeként a két nap mérkőzései hasonló forgatókönyvvel indultak.

Szombaton a mezőtúriak egységes csapata ellen kiválóan indultunk és ennek eredményeként mindkét páros mérkőzést megnyertük. A jó kezdés után ellenfelünk az egyéni mérkőzéseikre felszívták magukat és sorra gyűjtötték be a győzelmeket. Miskolci és Jádi tudta tartani a lépést, ezáltal értékes győzelmekkel segítve a csapatot, Gyetvai és Szűcs viszont a szoros és látványos meccsek ellenére nem tudott nyerni. A végeredmény 13:5 lett az ellenfél javára.

Vasárnap a bajnoki tabellát vezető mezőberényi gárda érkezett. A forgatókönyv kísértetiesen hasonló volt az előző naphoz, mert itt is sikerült a párosokat hozni, de itt az elején további két egyéni mérkőzést is tudtunk jegyezni, így 4:0 arányban vezettünk, mire a berényiek belelendültek. Az álmos kezdésük után aztán megmutatták, hogy miért is vezetik ők a bajnokságot és meccsről meccsre egyre nehezebb volt tartani őket, ezután egy meccs kivételével már rendre ők hagyhatták el győztesen a pályát. A végeredmény is hasonlóan alakult, mint szombaton és lett 13:5 ellenfelünknek.

Szabó Krisztián edző: Tudtuk, hogy két igazán erős csapattal fogunk találkozni, továbbá a hiányzókra nem számíthatunk, de elszántsággal nekiindulva meglephetünk bárkit. Az elején ez sikerült is, de sajnos az egyéni mérkőzéseinken ez már kevésnek bizonyult. Bőven volt tehát tanulnivaló a jobbaktól, amit a jövőben remélem kamatoztatni tudunk majd.