Kezdőlap Interjú Megbízhatóság és szakértelem a gépjármű átírás területén

Megbízhatóság és szakértelem a gépjármű átírás területén

Borosné Gyöngyi immár 20 esztendeje nyújt magas színvonalú szolgáltatást a gépjármű átírási területen. A Central Passage utcafrontra nyíló üzletében működő, mindig megbízhatóan, gyorsan és precízen dolgozó vállalkozásnál naprakész információkkal állnak az ügyfeleik rendelkezésére.

Szolgáltatásaink többek között tartalmazzák az összes olyan ügyintézést, amely egy gépjármű átíratásához elengedhetetlenül szükséges, emellett segítünk ügyfeleinknek a műszaki vizsgáztatásban, E-s, Z-s, illetve P-s rendszám igénybevételében – nyilatkozta Borosné Gyöngyi ügyvezető. Segítünk továbbá a gépjármű első forgalomba helyezésében, az okmányok pótlásában, elkészítésében, valamint hitelügyintézésben, és adminisztrációs feladatok elvégzésében is. Emellett partnereinknek segédkezünk – a velünk együtt működő biztosítók közül – kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet, amely után a gépjármű biztosítási folyamatát is lebonyolítjuk.

Természetesen a külföldről behozott autók esetében is felkereshetnek a partnereink bennünket, hiszen a szükséges hivatalos ügyeket is segítünk elintézni. Remek kapcsolatot ápolunk az Okmányirodával, így akár a több napos ügyintézést és sorbaállást egy napra tudjuk csökkenteni, hiszen számunkra a legfontosabb az ügyfeleink képviselete és gyors kiszolgálása.

2000  óta szinte minden évben megkaptuk a „Kiváló Cég” emblémát, amely elismerés tanúsítja megbízhatóságunkat, szakértelmünket, pontosságunkat, gyorsaságunkat illetve ügyfeleink elégedettségét is. A jogszabályváltozásokkal mindig napra késznek kell lennünk, hogy ügyfeleinknek pontos tájékoztatást nyújthassunk, és akár már egy telefonbeszélgetés során is felvilágosítást adunk, hogy mi szükséges a gépjármű átírásához.

Borosné Gyöngyi E.V.

6000 Kecskemét, Dobó krt. 8.

(Central Passage)

Tel.: 70/290-3494