Kezdőlap ÉT-TRENDEK Mythai Ázsiai Étterem – házhoz szállított egzotikus ízvilág

Mythai Ázsiai Étterem – házhoz szállított egzotikus ízvilág

Az Ázsia hangulatát megidéző, igényes belső térrel kialakított Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bár a járványhelyzet miatt átmenetileg szüneteltetni kényszerült a helyben történő vendéglátást. A kedves (törzs)vendégeknek azonban ebben az időszakban sem kell nélkülözniük a különleges, egzotikus ízvilágú ételek széles választékát, hiszen a Sushi Bár kiváló csapatának köszönhetően a házhoz rendelés után az otthonunkban kóstolhatjuk meg az étterem finomságait.

Az étterem valamennyi dolgozója továbbra is lelkesedéssel néz szembe a felmerülő kihívásokkal és Kecskeméten belül, a lehető leggyorsabban szállítja házhoz különleges ételeit. Rendelés előtt érdemes áttekinteni a nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételt tartalmazó étlapot. A frissen elkészített, különleges ízvilágú, ínycsiklandó ázsiai finomságok közül továbbra is rendelhetők levesek, tésztás és rizses főételek, sushi nigirik, rollok különféle halkülönlegességekből, ramenek, sashimik, makik, különleges tekercsek, ázsiai saláták, és desszertek. Újdonság az étterem részéről a környezetet kímélő, visszaváltható papírdobozok használata, mely nem csupán környezetbarát, de ugyanakkor helytakarékos megoldást jelent.

A rendhagyó, ugyanakkor fenomenális ételek megkóstolása ajánlott mindazoknak, akik szeretnének valami újat kipróbálni, hiszen az ízek harmóniája által az élmény mindenki számára garantált. Bár egyelőre az étterem vendégei az igényesen kialakított belső térben való étkezést nélkülözni kényszerülnek, a finomabbnál finomabb ételek kényelmesen elfogyaszthatóak lakásukban a hét majdnem minden napján. A Mythai Ázsiai Étterem vezetői az újra nyitás reményében tekintenek a jövőbe, s alig várják, hogy a vendégek számára rendkívül népszerű, fenséges gasztronómiai élményt kínáló Sushi-estek is visszatérhessenek a mindennapi életünkbe.

Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bár

Kecskemét, Futár u. 1.
Telefon: 06-76/448-292
www.mythaikecskemet.hu
Facebook: MyThai

Nyitva tartás (házhozszállítás):
Hétfő: Zárva
Kedd: 11-19
Sze-Szo: 11-22