Kezdőlap Kiemelt Az INTER TAN-KER Zrt. továbbra is nagy gondot fordít a járvány megfékezésére...

Az INTER TAN-KER Zrt. továbbra is nagy gondot fordít a járvány megfékezésére autóbuszaikon

Az INTER TAN-KER Zrt. továbbra is nagy gondot fordít a járvány megfékezésére autóbuszaikon

A jelenlegi járványügyi helyzetben nagyon fontos, hogy mindannyian felelősségteljesen viselkedjünk, különösképpen a közösségi közlekedésben, ahol egy légtérben töltenek el az utasok hosszabb-rövidebb időt együtt. Az INTER TAN-KER Zrt. kéri minden kedves utasát, hogy a védőmaszkot helyesen – orrot és szájat eltakarva – viseljék a megállókban várakozva és az autóbuszokon is, az utazás teljes időtartama alatt! Amennyiben lehetőségük van rá, az autóbuszokra felszállás előtt és leszállás után is fertőtlenítsék kezüket, ezzel is fokozottan ügyelve saját maguk és utastársaik egészségére!

Az INTER TAN-KER Zrt. a hazai kormányzati szervek, hatóságok intézkedései és ajánlásai alapján valamennyi autóbuszát folyamatosan, napi rendszerességgel fertőtleníti az utazóközönség és a saját dolgozói egészségügyi védelme érdekében. Ezenkívül buszaikon a vezetőfülke mögött lévő utasüléseket mindkét oldalon lezárták, azokat utazásuk során nem tudják használni. Továbbra is igénybe vehetik az első ajtót felszállásra, azonban a busz padlóján piros-fehér csíkkal jelzett vonal mögé álljanak, betartva a járványügyi helyzet miatt szükséges távolságtartást a buszvezetőtől. Ezen intézkedésekkel a munkatársak biztonságos munkavégzését szeretnék lehetővé tenni. Minden további intézkedésről az INTER TAN-KER Zrt. tájékoztatni fogja utasaikat.

Köszönjük minden tisztelt utasunk eddig tanúsított együttműködő és támogató magatartását a vírusveszély elleni küzdelem során! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

INTER TAN-KER Zrt.