Kezdőlap Egészség Baktérium: jótékony is, nem is

Baktérium: jótékony is, nem is

A megoldás iránya az, hogy a betegséget nem okozó baktériumoktól megtanuljuk a semlegesítés módszerét. ”Ez lesz az antibakteriális gyógyszerkutatás vadonatúj ága – hangsúlyozta Falus András „Az Egészségügyi Világszervezet összeállította az emberiségre legveszélyesebb szuperbaktériumok listáját, amely egy újabb kórokozóval bővült. A WHO ismertetett egy olyan esetet is, amikor 26 különböző antibiotikum alkalmazása ellenére meghalt egy beteg az Egyesült Államokban. Falus András, immunológus egyetemi tanár, akadémikus azt mondta, az egészségügyi ellátás ipari evolúciót hozott létre az elmúlt évszázadban. „Amióta – évek, évtizedek óta – antibiotikumokat használunk a betegséget okozó baktériumok ellen, az emberi társadalom, az egészségügyi ellátás úgynevezett ipari, mesterséges evolúciót hoz létre. Az immunológus elmondta, a baktériumok rendkívül alkalmazkodó, adaptív organizmusok, amelyek megpróbálják kifejleszteni az ellenálló típusaikat. Ez azt jelenti, hogy a baktériumok nagyon gyorsan és sokat osztódnak, és ilyenkor megkettőzik az örökítőanyagukat, a DNS-t. Az immunológus hozzátette, nagy valószínűséggel olyan is akad közöttük, amelyik valahogy neutralizálni tudja a többiekre veszélyes antibiotikumokat. „Ez egy versenyfutás, amiből egyelőre, a WHO közlésének megfelelően, a baktériumok kerültek ki győztesen. ”De van lehetőség, hogy az orvostudomány nyerjen – hangsúlyozta Falus András.„Körülbelül 50-80-szor annyi baktériummal élünk együtt, mint ahány sejtünk van. A bennünk élő baktériumok túlnyomó része nem okoz betegséget. Ők és a betegséget okozó baktériumok is óriási versenyben állnak az élettérért. Betegség, például fertőzések nyomán fellépő mérgező, toxikus állapot esetén felbomlik az egyensúly, a betegséget nem okozó baktériumok megakadályozzák a betegséget okozók elterjedését. ”A megoldás iránya az, hogy a betegséget nem okozó baktériumoktól megtanuljuk a semlegesítés módszerét. Ez lesz az antibakteriális gyógyszerkutatás vadonatúj ága – hangsúlyozta Falus András. InfoRádió / Sipos Ildikó 2017.03.01. 14:05. Azt is mondhatnánk, hogy ,,élőflóra a jövő táplálékkiegészítő megoldása”Azóta eltelt négy év és egyre több kutatás bizonyította már, hogy a bennünk élő jó baktériumok védenek meg bennünket. A minap is hallottam egy igen találó mondatot: ,,Az immunrendszer minden gyógyszernél jobb. ” Az immunrendszerün 85 %-a a bélrendszer körül helyezkedik el, aminek 75 %-a a vastagbélben található.

TÁPLÁLJUK ETESSÜK és PÓTOLJUK ŐKET MEGFELELŐEN. Létezik egy HAZAI gyártó, a Natural Immune Control System Zrt. , aki GMP minősített üzemmel rendelkezik. Olyan étrendkiegészítőket gyárt, ahol együtt tudjuk bevinni ezeket a jó baktériumokat a hatóanyagokkal és gyógynövényekkel. Vásárlói klubbot alakított ki, hogy mindenki házhoz tudja rendelni az egész család számára.

A regisztráció után, kedvezményeket biztosít. Nincs gyógyszertári sorban állás. Kérdésed van, hívj bátran:+36303162443MINŐSÉG MEGBIZHATÓSÁG HATÓANYAG + GYÓGYNÖVÉNY + PRE és PROBIOTIKUM