Kezdőlap Kecskemét Jallana – a dekoratív lakás kiegészítők otthona

Jallana – a dekoratív lakás kiegészítők otthona

A kiváló minőségű kézműves dekorációkat kínáló Jallana weboldalát böngészve mindenki örömét lelheti a kézzel készített csodákban és kedvére válogathat az egyedi kézműves termékek között, legyen szó esküvőről, szülinapról, karácsonyról, húsvétról vagy bármilyen különleges alkalomról.

Egy csepp szépség a mindennapokban

Tíz évvel ezelőtt kezdtem el vintage ajándékok készítését, először csak a családnak, később pedig a barátok kérésére alkottam – nyilatkozta Bakosné Julianna, a Jallana kézműves műhely vezetője. Eleinte minden vonzott, ami csipke, gyöngy vagy strassz, és rajongok a nagy kontrasztokért. Az önfejlesztésben, tanulásban hiszek, én magam is videókból tanultam sok mindent. Később pedig magasabb szinten fejlesztettem tovább magam, és különböző témájú workshopokon – paverpol decoupage, virágkötő, foamiran virágdíszek – vettem részt. „Kreatív szerelemként” tekintek erre a munkára, ahol a fő irányvonalat a selyemvirágok készítése jelenti, de tavaly óta szárazvirágokat, fürdőbombákat, és különböző ajándékcsomagokat is összeállítok. Szeretem a kihívásokat, kedvenc munkáim pedig a szezonális kopogtatók elkészítése. Sokszor kapok pozitív visszajelzést a vásárlóktól, ami hatalmas elismerést jelent számomra. A vásárlóim mondták, hogy az a szeretet, amivel készítem a termékeket, átsugárzik, éppen ezért, évek múltán is örömüket lelik benne!

A dekorációk kincses ládája

A selyemvirág díszek egyedi és megismételhetetlen kivitelezése mellett köteleztem el magam. Sosem fordulhat elő, hogy más helyen – kirakatban, ismerősnél, üzletben – a vásárlóm szembe találkozna azzal a dekorációval, amit nálam megvett. Minden termék megtalálja a saját gazdáját, ami a vevőnek ugyanakkora örömöt okoz, mint nekem, miközben elkészítettem. A különleges kis dísz pedig gyönyörű és egyedi kiegészítője lehet a lakásnak.

Kiváló minőségű dekorációs kézműves termékek

Minden darabot szívvel-lélekkel készítek, a termékek minden részletét én magam állítom össze, mellyel garantálom az állandó prémium minőséget. A termékeim közül a legnépszerűbbek a tavaszi babaváró kopogtatók (krém és bézs finom pasztel árnyalatával bármelyik babaváró buli éke lehet) a csupa szív asztaldíszek (illatos asztaldísz, amely világoslila árnyalataival nyugalmat és örömöt hoz, a  lakás vagy üzletegyedi dekorációja lehet). A díszek általában többfunkciósak, és illatosak melyhez 100% tisztaságú illóolajat használok. Életfilozófiám, hogy előre haladni egymást emelve és támogatva lehet.