Kezdőlap Kiemelt Letartóztatásban a lányát és annak barátját megtámadó férfi

Letartóztatásban a lányát és annak barátját megtámadó férfi

A Kecskeméti Járásbíróság 1 hónapra elrendelte a letartóztatását egy 51 éves lakiteleki férfinek, akit testi sértéssel és magánlaksértéssel gyanúsítanak.
A megalapozott gyanú szerint a férfi és élettársa 2021. március 16-án bementek a férfi lányának tiszaalpári ingatlanába és egy korábbi vélt sérelem miatt egy baltával leverték a nagykapura felhelyezett lakatot és a ház falán elhelyezett kamerát. A férfi ezt követően a lányának barátjára támadt a nála lévő baltával és azt kiabálta, hogy „belevágja, megöli”. Az udvarra ekkor kijött a férfi lánya és a barátja segítségére sietett. A gyanúsított a lányának barátját többször megütötte, a lányát pedig megrúgta. A további bántalmazást járókelők akadályozták meg.
A járásbíróság a férfi letartóztatását a bizonyítás megnehezítése, illetve meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el.
A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, míg a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, amelyet a Kecskeméti Törvényszék bírál el.