Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2021. április 4-én 0 óra és 24 óra között 18 személyt fogtak el, valamint 5 előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

Kecskemét belterületén a járőrök 8 óra 10 perckor igazoltattak egy 39 éves helybélit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

Hasonló intézkedésük volt a bajai rendőröknek 15 óra 25 perkor, valamint a kunszentmiklósi egyenruhásoknak 22 óra 52 perckor. Előbbiek egy 37 éves dávodi férfit, utóbbiak egy 57 éves kecskeméti férfit vontak intézkedés alá, akik végül fogdába került, mivel a Bajai Járásbíróság elzárásuk végrehajtását rendelte el.

A kecskeméti nyomozók 17 óra 15 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 21 éves helyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 7-ére virradóra a megyeszékhelyen, egy építési területen található konténer zárját feltörte, és abból szerszámgépeket tulajdonított el több mint 300.000 forint értékben.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 22 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 45 éves helyi férfit, aki úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a rendőrség a járművezetéstől eltiltotta.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.