Kezdőlap Gasztro Kiemelt vendég, bővülő termékkínálat a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Kiemelt vendég, bővülő termékkínálat a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Orgoványi lekvár különlegességek és lajosmizsei friss szamóca a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon!
Prémium minőség kedvezményes áron!
Akciókkal várják a kistermelők a vásárlókat!

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac április végétől új kampányt indít a helyi termelők népszerűsítésére. Hétről hétre csütörtökönként 13-17 óráig egy-egy új termelőt hívnak meg bemutatkozni, aki kiemelt vendége lesz a piacnak a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén.
E heti bemutatkozó kistermelőnk április 29-én csütörtökön Daragó
Dénesné. Lekvár különlegességek előállításával foglalkozik, 2011 óta dolgozik kistermelőként, termékeit élelmiszerüzletekben, piacon és fesztiválokon egyaránt forgalmazza. Lekvárjai prémium termékek, magas gyümölcstartalommal. A lekvár jellegének megtartása mellett alacsonyabb cukor tartalommal rendelkezik, hagyományos, a gyümölcsre jellemző friss ízvilágban.


A fő komponensek saját termesztésűek, orgoványi tanyájukról származnak.
Különleges íz kombinációkban is kapható, hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készült lekvárok, ezek közül pl. a szilva lekvár jótékony hatással bír az emésztésre.
Termékeit nagy szakértelemmel, gondossággal készíti, az ínyencek körében nagy népszerűségnek örvendenek. Látogassanak ki a Kecskeméti Tanyai Termék Piacra, ahol ezen a héten csütörtökön az állandó kistermelők mellett megismerkedhetnek a Daragó Tanya termékeivel is!

Újdonság továbbá, hogy az idén első alkalommal a lajosmizsei Jóriné
Gyuris Ágnes őstermelő, friss szamócával is várja a piacra kilátogató
vásárlóközönséget!
Kapható még homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.


A Kecskeméti Tanyai Termék Piac egészséges termékekkel minden csütörtökön 13-17 óráig várja a kedves vásárlókat a járványügyi előírások betartásával, a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.


A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város
Önkormányzatának támogatásával.