Kezdőlap Események Új óvoda – közös sajtóközlemény

Új óvoda – közös sajtóközlemény

A Magyarországi Evangélikus Egyház új 3 csoportos óvodát létesít Kecskeméten.

A tervek szerint 2 kis csoportban és egy vegyes csoportban várják a gyermekeket 2021. szeptember 1-től Homokbánya városrészben, az önkormányzati tulajdonban lévő Lestár Péter Oktatási Központ földszinti épületszárnyában (Kvarc u. 2.).

Ezúton kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben az új evangélikus óvodába szeretnék gyermeküket beíratni, szíveskedjenek az önkormányzati óvodákra vonatkozó jelentkezési lapot (https://kecskemet.hu/varosunk/oktatas-neveles/ovodai-beiratkozas?fbclid=IwAR2ziSQqtiFFcGIm_2jgvDXDDm51ZXmNwGVyVI1jo4leJfM_Gkk7Naur-dk) kitölteni és a Kálmán Lajos Óvodát megjelölni (feladat-ellátási hely nélkül), az emailben pedig jelezni, hogy „Jelentkezés az evangélikus óvodába”. A jelentkezési lapot a [email protected] email címre kell elküldeni.

A beiratkozás határideje 2021. április 22.

Telefonos ügyelet ebben az esetben is igénybe vehető, amennyiben a szülőnek nincs lehetősége digitálisan elküldeni a jelentkezési lapot. Telefonon történő beiratkozás időpontjai: 2021. április 21-22., 8.00 és 16.00 óra között (Kálmán Lajos Óvoda 76/493-108).

Az új óvodával kapcsolatos szülői kérdéseket a Magyarországi Evangélikus Egyház a [email protected] email címen várja.