Kezdőlap ÉT-TRENDEK A 2020-as évet röviden értékelve elfogadottnak tekinthetjük, azaz lassan, de biztosan döbörgött...

A 2020-as évet röviden értékelve elfogadottnak tekinthetjük, azaz lassan, de biztosan döbörgött a baromfivágás és értékesítés


A 2020-as évben már sajnos a pandémia minket is rendesen elkezdett
megtépázni. Még a tavaszi időszakban a nagy bevásárlási rohamok miatt még volt egy pár hétig felfelé ívelés a forgalomban, de azután már csak a csökkenés volt tapasztalható. Mi friss árut értékesítünk az üzemből, azaz kakast, tyúkot és csirkét vágunk folyamatosan. Azonnal észrevehető volt a bevezetett korlátozások miatti forgalom visszaesése.
Cégünk úgy döntött, hogy minél kevésbé legyünk kiszolgáltatva a viszonteladók irányába, ezért a baromfi mintaboltjaink számát szeretnénk erősíteni. Így sikerült fél év alatt most 4 új boltot megnyitnunk Szolnokon, Abonyban, Cegléden és Nagykőrösön.
Ezt tovább folytatjuk és most Budapest irányába visszük terveinket. Még ebben az évben szeretnék a fővárosban 4 új boltot megnyitni.
Mi azzal szeretnénk a vásárlóinkat vissza várni az üzleteinkbe, hogy az
üzemünkből származó friss áruval várjuk őket minden nap. Nem vesszük meg külföldről a köbméteres tömbökben lévő húsokat, melyek szépen kiengednek és aztán vannak cégek, akik lecsomagolják kis kiszerelésekbe és kerülnek a vásárlók elé a pultokba, mint friss áru. Én ezt csalásnak nevezném és a vásárlók becsapásának. Lehet ezek a cégek jobban profitálnak, de ezek nem mi vagyunk és nem állunk be a soraikba. Kínáltak már nekünk is külföldről behozott vízzel beinjektál csirkéket is. Azt is elmondta hozzá a budapesti nagykereskedő, hogy olyan jó technológiával vizezik a húst, hogy a vásárló még a 6. nap után sem veszi észre, legfeljebb a főzésnél, de akkor már úgy is megvette. Természetesen az ilyen termékek áraival nagyon nehéz megküzdenünk. Ebben csak a vásárlóink tudnak segíteni, hogy bíznak a magyar termékben és a mi cégünkben is.
A 2020-2021 évben pandémia tanulsága részünkre az, hogy törekedjünk minél jobban több pilléren állni és kevésbé függjünk más cégektől.
Most 2021 év második felében elkezdjük gyártani a fűszerezett baromfi husikat és ezt nem csak a saját boltjainkban, hanem minél szélesebb körben értékesítenénk. BBQ, azaz Baromfi Bulibatyu Qukorikúú nevű termékeket.

Célunk, hogy ez az új termékcsalád is kedvezőbb áron kerüljön elsőnek a magyarok asztalára, hiszen a gyártástól egyenesen a minta boltjainkba kerül, kihagyva a több kereskedői láncolatot, amik növelik a termék árait, míg a vásárlóhoz kerül. Természetesen, ha jókat készítünk, bízunk abban, hogy több viszonteladó partnerünk is segít a termék megismertetésében, továbbá akár exportra is szállíthatunk. Igaz kicsik vagyunk és csak lépésről, lépésre tudunk haladni, de bátran és őszintén merünk a termékeink mögé, mellé állni.
Innen is köszönöm a sok munkatársunknak a kitartó és tisztességes munkáját.
Ígérem nekik? Ha lottó telitalálatom lesz, jöhet a 100 %-os béremelés. Addig meg dolgozzunk becsülettel és ne adjuk fel. Magyar terméket a Magyarok asztalára. Ne feledjék: Chicken-Food Kft , Baromfira jó ár!