Kezdőlap Kiemelt Asztalitenisz férfi NB-2. 18. forduló beszámoló.

Asztalitenisz férfi NB-2. 18. forduló beszámoló.

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

  1. forduló: Gyulai Asztalitenisz Klub – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2021.05.15. Kecskemét, Széchenyi sétány 11.
    Gyulai AK – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 3/15
    Győztese, Kspari: Márkus Enikő 4/4, Jádi Dominik 4/3, Szűcs Bence 3/2, Gyetvai Ákos 4/3, Drabant Anita 1/1, Drabant/Füle, Gyetvai/Jádi páros 1/1 – 1/1.

  2. Gyulai AK: Dr. Váradi Zsolt 4/3, Styr György 4/0, Tóth Jenő 4/0, Dihel Mihály 4/0, Dr. Váradi / Tóth és a Dihel/ Styr párosok 1/0,1/0.
    A 18. fordulóban, idegenben került volna sor a mérkőzésre, de a Gyulai csapatnak terem gondjai miatt a pályaválasztás felcserélésére került sor.
    A forduló előtt a Gyulai a 8. helyen áll.
    Az őszi fordulóban nagyon szoros mérkőzésen sikerült győzni a Sparinak. Most is erre készültek a játékosok. A párosainknak sikerült megnyerni a mérkőzéseit, ami nagyban hozzájárult a jó kezdéshez. Márkus Enikő az első mérkőzésen Styrt verte, akinek ősszel
    sikerült minden mérkőzést megnyerni. Dr. Váradi védekező stílusa ellen Gyetvai nem találta az ellenszert. Jádi és Drabant is magabiztosan nyert.

  3. A következő fordulókban is Dr. Váradi tudott győzni a Gyulai csapatból. Szoros mérkőzéseket játszottak a többiek is de a Gyulaiaknak nem sikerült nyerni. Az utolsó fordulóban Dr. Váradi és Márkus mérkőzés a veretlenek csatája volt, amelyből Enikőnek sikerült döntő szettben nyerni.
    Végeredmény: Gyulai AK- Kspari 3/15.
    Fodor Miklós edző: Gyulai csapaton érezhető volt az edzés hiány és Sarkadi hiányzása. Küzdelem volt minden mérkőzés és a hazai pálya most nekünk kedvezett. Márkus Enikő ismét bizonyított nem talált
    legyőzőre. Jádi Dominik hullámzó összpontosítással játszott, a Dr. Váradi ellen döntő szettben maradt alul. Szűcs Bence és Gyetvai Ákos jó versenyzéssel nyerték meg azokat a mérkőzéseiket, amelyeket
    nekik számoltunk a mérkőzés előtt.
    A végeredmény nem tükrözi, hogy milyen szoros mérkőzések voltak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A folytatás 2021. május 29-én a Békési csapat ellen lesz Kecskeméten.