Kezdőlap ÉT-TRENDEK Lajosmizsei desszertlekvárok és lajosmizsei friss szamóca a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon!

Lajosmizsei desszertlekvárok és lajosmizsei friss szamóca a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon!

Prémium minőség kedvezményes áron!
Akciókkal várják a kistermelők a vásárlókat!

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac április végétől új kampányt indít a helyi termelők népszerűsítésére. Hétről hétre csütörtökönként 13-17 óráig egy-egy új termelőt hívnak meg bemutatkozni, aki kiemelt vendége lesz a piacnak a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén.

E heti bemutatkozó kistermelőnk május 27-én csütörtökön Maczkó Andrea és Forgó Zsolt „Mizsei Mannák” termékkínálatával. 2017 óta többféle ízesítésű kézműves szörpök, desszertlekvárok, bodza üdítők, vitamin italok előállításával foglalkoznak. Portékájuk saját és lajosmizsei gazdák által  termesztett kiváló minőségű és ízletes gyümölcsökből  készülnek, melyeket tartósítószer és mesterséges színezék, ízfokozó nélkül állítanak el.


Minden termékük kézzel készül, hagyományos eljárással, nem nagyüzemi mennyiségben, de annál nagyobb lelkesedéssel, szívvel és lélekkel. Mindezt jól bizonyítja, hogy szamócalekvárjaik több díjat is nyertek különféle lekvárfőző versenyeken. Csütörtökön megtalálható lesz náluk a bodzavirág dzsem citromos, és narancsos változatban, bodzaszörp, szamócaszörp,  szamócás bodza üccsi és díjnyertes szamócalekvárjaik is.
Látogassanak ki a Kecskeméti Tanyai Termék Piacra, ahol ezen a héten
csütörtökön az állandó kistermelők mellett megismerkedhetnek a Mizsei Mannák különösen igényes kiszerelésű termékeivel is, amelyek kitűnő ajándékul is szolgálhatnak!