Kezdőlap Zenei élet Arcpirító kollaborációval jelentkezik DR BRS- ezt még a felesége sem hagyta szó...

Arcpirító kollaborációval jelentkezik DR BRS- ezt még a felesége sem hagyta szó nélkül!

DR BRS összeállít a YouTube két legnagyobb fenegyerekével, T.Dannyvel és KKevinnel, a végeredmény pedig magáért beszél! Elegáns környezetben készült a pompás klip, DR BRS alkotótársai pedig szemérmetlen rapbetétekkel veszik le lábukról a kiszemelt Juanitát. A pikáns beszólásokkal tarkított dalban a két fiatal a maximumot hozza, de persze „jó az öreg a háznál”, a slágergyárosban ezúttal sem kell csalódnunk.

„A „Juanita” egy Mohaman-dal áthallás, és mivel nagyon szerettem a korán elhunyt rapper munkásságát, ezért szerettem volna egy dallal is tisztelegni előtte egyszer. Ennek most jött el az ideje”- fejtette ki DR BRS.

A „Juanita” igazi fiatalos nyári sláger, könnyed dallama fülbemászó, a refrén azonnali dallamtapadás, a szövegről meg csak annyit, hogy minden hölgy felkötheti a bikinijét. A forró hangulatú klip exkluzív helyszínen forgott, a Le Til Kúriában, ahol a forgatás teljes időtartama alatt perzselő volt a légkör, ennek ellenére mégis BRS arca égett, hiszen a klipben másnap a felesége koppint az orrára, nem is akárhogy! A parádés csattanót itt tudjátok megnézni