Kezdőlap ÉT-TRENDEK EB-terasszal (is) várják a vendégeket

EB-terasszal (is) várják a vendégeket

Kecskemét egyik legnépszerűbb étterme a kiváló ételeiről méltán híres
Mokambo, ahol immár 15. éve élvezhetjük a romkocsma hamisítatlan feelingjét is. A Rendezvényház hangulatos teraszánál ideálisabb helyszínt pedig nem is találhatnánk a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság megtekintésére.

Két évtizede indult a kezdeményezés, ami a kihasználatlan, felújításra nem érdemes épületek hasznosítását, a romkocsmákat már-már hungarikumnak bélyegzi. Hogy mi siker titka? Az otthonosság feelingje, az ismerős retró bútorok a maguk szépségében, hogy nem kell vigyázni a csillogó márványburkolatú termek plüssel bevont székeire, felszabadultan élvezhetjük az ételeket-italokat. Ezt az életérzést találjuk meg Kecskemét óvárosában is, a Bistromokambo Étterem és Rendezvényházban. Az étterem nyári sláger szolgáltatásának ígérkezik a mindenki által várva várt foci EB megtekintése, ami akkor válik igazán felejthetetlen élménnyé, ha baráti közösséggel egy finom étel és hűsítő ital elfogyasztása mellett szurkolhatunk. Két mérkőzés megtekintése között pedig akár csocsózhatnak vagy flipperezhetnek is a vendégek. A fedett
terasz ellenáll az időjárás viszontagságainak, a zárt udvar a szélnek sem hagy utat, egyszerre akár 70 vendég is önfeledten szórakozhat a Mokamboban.


Az étterem konyháján minden nap friss ételek készülnek, évszaknak megfelelő friss alapanyagokból. Étlapjukról nem hiányzik a laktóz- és gluténmentes ételkínálat sem, tudtuk meg KOVÁCS BALÁZS üzletvezetőtől.


A hely italspecialitásai – a Kamikaze, a Mokambo, a Margarita, az Almás pite, a Fény és B52 –, mellett a kiváló ételek, és a gyors kiszolgálás is erősíti az étterem népszerűséget. A Bistromokambo hétköznap 10-14 óráig fogadja a vendégeket, hétvégén a bulizók 17 órától hajnal kettőig szórakozhatnak a helyiségben. A foci meccsek idejére pedig mindenképpen érdemes asztalt foglalni az alábbi.


elérhetőségen.

BISTROMOKAMBO
Étterem és Rendezvényház
Telefon: 0670/501- 9930
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 10–14 óráig
The Pub: péntek-szombat: 17–02 óráig