Kezdőlap ÉT-TRENDEK Új, egzotikus ízekkel és „randi sarokkal” várja vendégeit a Mythai Ázsiai

Új, egzotikus ízekkel és „randi sarokkal” várja vendégeit a Mythai Ázsiai


Újra megnyitott az Ázsia hangulatát megidéző, igényes belső térrel kialakított Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bár, ahol a (törzs)vendégek immár az igényesen kialakított szabad téri részén is elfogyaszthatják a különleges, egzotikus ízvilágú ételeket. Természetesen a töretlen népszerűségnek örvendő házhoz rendelés lehetősége továbbra is fennáll, így az otthonunkban ugyancsak megkóstolhatjuk az étterem finomságait.


Új, egzotikus ízek


Rendelés előtt érdemes áttekinteni a nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételt tartalmazó étlapot. A frissen elkészített, különleges ízvilágú, ínycsiklandó ázsiai finomságok közül rendelhetők levesek, tésztás és rizses főételek, sushi nigirik, rollok különféle halkülönlegességekből, ramenek, sashimik, makik, különleges tekercsek, ázsiai saláták, és desszertek.
Az étterem étlapján újdonságként szerepel az új thai szakácsnak köszönhető remekmű, a mangós-bacon-ös saláta, valamint a savanykás tésztasaláta (üvegtészta rákkal, csirkével)


Randi sarok, és csapolt sörök


A rendhagyó, ugyanakkor fenomenális ételek megkóstolása ajánlott
mindazoknak, akik szeretnének valami újat kipróbálni, hiszen az ízek
harmóniája által az élmény mindenki számára garantált. Örömteli hír, hogy az étterem vendégei az igényesen kialakított belső térben illetve a „randi sarokkal” (cseresznyefa árnyékában, gyertyával díszített asztal várja a szerelmes párokat is rendelkező udvaron ugyancsak megkóstolhatják az ételeket. Mindenképpen érdemes megkóstolni a (nemcsak) számukra létrehozott romantikus menüt, amelyről az étterem facebook oldalán lévő „Legjobb Randik” menüpontban
érdemes tájékozódni. A nyár beköszöntével további jó hír, hogy elindult a csapolt sör szezon, amely mindenképpen hűsítő élményt kínál a vendégek számára. Mythai Ázsiai Étterem vezetői alig várják, hogy a vendégek számára rendkívül népszerű Sushi-estek is visszatérhessenek a mindennapi életünkbe.


Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bár


Kecskemét, Futár u. 1.
Telefon: 06-76/448-292
www.mythaikecskemet.hu

Nyitva tartás (házhozszállítás):
Hétfő: Zárva
Kedd: 11-19
Sze-Szo: 11-22