Kezdőlap Egészség Álomajánlat szerelmeseknek – Romantikus élmények új megközelítésben

Álomajánlat szerelmeseknek – Romantikus élmények új megközelítésben

Corvin Hotel Gyula Magyarország legromantikusabb szállodája. Egy hely, ahol minden álom valóra válhat a szerelmesek számára. A meghitt, hangulatos, romantikus környezetben minden adott ahhoz, hogy ti is megerősítsétek szerelmeteket, színesebbé tegyétek párkapcsolatotokat, feldobjátok egy páratlan élménnyel.

Gyula városának szívében helyezkedik a Corvin Hotel, mely már megjelenésében impozáns és romantikus. Különleges, egyedi szolgáltatásai pedig csak fokozzák az ott töltött napok élményeit.

Ha párkapcsolatban élsz, sok éves házas vagy, garantáltan vágysz valami újra, valami különlegesre, mely nemcsak kizökkent titeket a szürke hétköznapokból, de meg is erősíti a köztetek lévő köteléket.

Nem titok: a jól működő párkapcsolathoz is hozzátartozik a változatosság. A Corvin Hotel Gyula gondolt egy merészet és egy teljesen új oldaláról közelíti meg a szerelmesek ottlétét. A rózsaszirmokon, a romantikusan kialakított szobákon és behűtött pezsgőkön is túl mutatnak szolgáltatásaik, melyek sokszínűsége lehetővé teszi, hogy minden pár kedve és igénye szerint válasszon, feltöltődjön, új alapokra helyezze kapcsolatát meghitt környezetben.

A szerelmes hotel népszerű a vendégek körében, hiszen olyan egyedi és különleges élményt nyújtanak, melyek nemcsak az ünnepnapokat, de a hétköznapokat is emlékezetessé varázsolják. Kiváló úti cél lehet eljegyzés, nászút vagy házassági évforduló megünneplésének apropóján. A romantikus helyszín mindezek mellett akkor is tökéletes választás, ha csak szeretnétek kilépni a komfortzónátokból, és magatok mögött hagyni a munkás hétköznapokat. Garantáltan mesés élményben lesz részetek.

A szálloda kialakítása és szolgáltatásai együttesen nyújtanak szerelmes élményeket, de mindezeket fokozhatja még Gyula városának szépsége, romantikus belvárosa vagy a közeli várfürdő frissítő és kényeztető medencéi. Gyula az ország egyik legnépszerűbb turista célpontja a fürdővárosok között. Vitathatatlanul a Várfürdő népszerűsége képezi ennek alapját, de Gyulai Vár, a Kis-Körös partján fekvő macskaköves utcák, a hidak, az Almásy Kastély, a Százéves Cukrászda, a Ladics ház… megannyi felfedezésre váró kis csoda vár titeket is, ha ellátogattok a Corvin Hotelbe.

Tegyétek félre a hétköznapok terheit és fedezzétek fel újra egymást, töltsetek romantikus napokat Gyulán! A szerelem megszépíti életünket. Különleges ajánlatunkkal segítünk nektek, hogy feledhetetlenné tegyétek kedveseddel a nálunk eltöltött napokat és éjszakákat.

Bővebb információ:

Corvin Hotel Gyula

5700 Gyula, Jókai u. 9-11.

Szállásfoglalás: +36 30 599 50 58

Recepció:+36 66 362 044, +36 66 362 218,

Email: [email protected]

www.corvin.hotel-gyula.com