Kezdőlap Egészség Magas színvonalú, komplex szolgáltatások a Fit Boutique Infratrainer Szalonban – Beszélgetés Berki...

Magas színvonalú, komplex szolgáltatások a Fit Boutique Infratrainer Szalonban – Beszélgetés Berki Erikával, a Szalon vezetőjével

Aki feszes testre, kiváló megjelenésre vágyik és emellett a lelki kondícióit is szeretné megőrizni, annak mindenképpen érdemes ellátogatni a fitness új dimenzióját képviselő Fit Boutique-ba, ahol kizárólag csúcstechnológiás, a világ élvonalába tartozó gépeket vehetnek igénybe a vendégek, mindezeket elérhető árakon. A belváros szívében található, ízlésesen kialakított, klimatizált Szalon specialitása, hogy az ott dolgozó szakemberek egyénre szabott tanácsadással, gyors és szakszerű segítséget nyújtanak a hozzájuk forduló vendégeknek.

Az egészségtudatosság jegyében

Szolgáltatásaink között továbbra is nagy népszerűségnek örvend az INFRATRAINER kerékpár, mellyel jelentős fogyás érhető el – nyilatkozta Berki Erika, aki az egészségtudatosság jegyében működteti a szalont. Csak nálunk található meg a Vadbarna szolárium, mely sokak számára vonzó lehetőség. Rengetegen keresik a Power Plate gépet is, melyet elsősorban edzésre használnak vendégeink, de a rehabilitációban is hatékony segítség. Baba-barát üzletként tevékenykedünk, ahová sok vendégünk érkezik babával, és nagyra értékelik, hogy mindenben segítünk nekik. Büszkeséggel tölt el, amikor 2 hét után visszatér a vendégünk, és örömmel közli, hogy már látja önmagán a változást. A szalon egyik specialitása, hogy nemcsak a testet ápoljuk, hanem a lelket is, ennek köszönhetően szinte minden vendégünkkel baráti kapcsolatot alakítottunk ki.

Magas színvonalú, komplex szolgáltatások

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A komplexitás jegyében az egyébként kiváló intenzitású edzések mellé tökéletes kiegészítést jelenthet a gépi kompressziós masszázs kezelés, amely egy egész heti tornázásnak megfelelően viszi fel a nyirok áramlást. A jó forma mellé pedig elengedhetetlen a jó szín, amiről pedig az egyedi, minden igényt kielégítő Vadbarna csövek gondoskodnak, szolárium kozmetikumok széles választéka mellett. Testtekercselő programunk is kiváló választás lehet, melyben Yogobu popsi emelő peeling-et és zsírégető olajokat alkalmazunk.

Folyamatos akciók

A Fitt Boutique Infratrainer szalonban 5 alkalmas (20.000 Ft), 10 alkalmas (38.000 Ft) és korlátlan (48.000 Ft) bérlet megvételére is van lehetősége a vendégeknek, akik 1 alkalmas (2.990 Ft), valamint 10 alkalmas (15.000 Ft) nyirokmasszázs bérletet ugyancsak vásárolhatnak. Folyamatos akciókkal várjuk vendégeinket. akik minden korlátlan és 10 alkalmas Infratrainer bérléshez 30 perces szolárium bérletet kapnak ajándékba illetve minden bérlethez, edzés után ajándék nyirokmasszázs jár. Szalonunkban a nyitva tartás bejelentkezés alapján történik, hétfőtől-péntekig reggel 8-tól este 8-ig várjuk vendégeinket.

Fit Boutique Infratrainer

Kecskemét, Hornyik János Krt. 4. (Itália üzletsor), Északi Térfal

Tel: +36 70 60 55 550, +36 30 83 07 472