Kezdőlap Gazdaság Műszaki Outlet szakértő munkatársakkal

Műszaki Outlet szakértő munkatársakkal

Ha megbízható, jó minőségű nagy háztartási gépet szeretnél vásárolni, akkor az elsők között keresd fel Kecskeméten, az Elektro Home Prémium Műszaki Outlet szaküzletet! Garantáltan az igényeidnek legmegfelelőbb gépet kapod, és minden kérdésedre szakszerű választ. Eladóik 15 éves szakmai tapasztalatukkal kiválóan eligazodnak a műszaki termékek piacán, és olyan gépet ajánlanak számodra, mely valóban megtestesíti az igényeid.

Az Elektro Home Műszaki Outlet szaküzlethárom évvel ezelőtt nyílt meg Kecskeméten, a Ceglédi úton. A frekventált helyen, jó parkolási lehetőséggel rendelkező, 300 négyzetméteres, kétszintes szaküzlet minőségi nagy háztartási gépeket forgalmaz. Márkás hűtők, fagyasztók, mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, sütők, főzőlapok, páraelszívók kaphatóak beépített és szabadonálló változatban egyaránt. Mindezek mellett mikrohullámú sütők, hangtechnikák és klímák is helyet kaptak a kínálatban. A klímákat nemcsak forgalmazzák, de a beszerelésüket is rövid időn belül vállalják.

Az árak kedvezőek, ahogyan az üzlet neve, az outlet utal is rá. Valamennyi termék vadonatúj, de kisebb szépséghibáik vannak, például csomagolássérültek. Ennek köszönhetően a drágább minőségi termékek is a piaci ártól kedvezőbb áron elérhetőek. Ugyanakkor működésük kifogástalan, a kisebb ütésfoltokat pedig egy-egy hűtőmágnes tökéletesen eltakarja.

Az üzletben többféle prémium minőségű márkacsalád termékei találhatók meg, köztük a legújabb modellek is. Készletüket külföldről – elsősorban a Nyugati piacról – importálják, és maguk válogatják össze a választékot. Így egy-egy márkanév bár ismeretlen lehet a hazai vásárlók előtt, de minőségük sokszor magasabb, mint a hazai áruházakban kapható termékeké.

A gazdag és minőségi áruválaszték mellett a műszaki outlet erőssége, hogy a vevőket szakértő munkatársak fogadják. Valamennyien közel 15 éve a szakmában dolgoznak, a folyamatos képzéseknek köszönhetően pedig naprakész információkkal rendelkeznek a műszaki áruk terén. A vásárlók bátran kérdezhetnek tőlük, hozzáértő szakértelmüknek köszönhetően, pontos és megbízható segítséget kapnak a vásárláshoz.

Az üzletben nemcsak készpénzért vásárolhatók meg a termékek, hanem áruhitelre is. Ebben teljes körű ügyintézést nyújtanak. A házhozszállítás szintén megoldott, kedvező áron kiviszik a megvásárolt gépeket.

Az Outlet a megvásárolt termékekre saját garanciát nyújt, a nagy gépekre két évet, a kisebbekre egy évet. Mindezek mellett helyben szervizszolgáltatást is biztosítanak, rövid határidővel. Ráadásul a nem náluk vásárolt háztartási gépek szerelését és alkatrészellátását is vállalják.

Az üzlet kínálata folyamatosan változik és bővül, így érdemes gyakran betérni. Munkatársaik szívesen adnak felvilágosítást egy-egy termékcsoport kapcsán, mindenkit elkalauzolnak a technológiai újdonságok hihetetlenül gyorsan változó világában.   Elektro Home Prémium Műszaki Outlet 6000 Kecskemét, Ceglédi út 80. • Tel: (70) 670 1801, Nyitva tartás: H-P: 9-18, Szo: 9-13

https://www.elektro-home.hu/