Kezdőlap Egészség A Déja Vu 2.0-ban minden nő kiteljesedhet

A Déja Vu 2.0-ban minden nő kiteljesedhet

A mozgás, a jó társaság együtt olyan pluszt tud nyújtani a nőknek, melytől kivirulnak, nő az önbizalmuk, és ezáltal kiteljesedik a vonzerejük. Ezt nyújtja a hölgyeknek a Déja Vu 2.0 Kecskemét belvárosában.

A Déja Vu sokkal több mint egy mozgás szalon. Egy hely, ahol a hölgyek a hétköznapokban is feltöltődhetnek, barátságos légkörben, olyan sorstársak között, akik szintén alig várják a napi robot után, hogy kikapcsolódjanak, magukra koncentráljanak. Ráadásul a Déja Vu szalonban olyan különleges mozgásformákból is választhatnak, melyek korábban csak fantáziájukban éltek…Egy biztos, bármelyiket választják is, a nőiességük kiteljesedhet.

A Déja Vu 2.0 története három évre és 60 kilométerre tekint vissza. Ádám Erika csongrádi pénzügyi szakember saját tapasztalatából tudta, hogy mire vágyik egy nő, egy-egy nehéz, monoton nap után. Olyan kikapcsolódást, mozgást keresett, ami feltölti, de nem érzi kényszernek az ott létet. Mivel ilyet nem talált, így saját maga indította útjára a Déja Vu szalont, ahol a hölgyeknek nincs fitnesz termi fóbiájuk, nincs okuk a szégyenkezésre, akár koruk vagy testalkatuk végett. A Déja Vu milliője, hangulata és vendégköre garantáltan mindenki számára felüdülés és feltöltődés. Mindehhez jönnek hozzá a különleges mozgásformák. A csongrádi sikerre alapozva, a „recept alapján ” Kecskeméten ez év tavaszán valósította meg újabb szalonját, Déja Vu 2.0 néven. Ráadásul Ádám Erikát nem a profit hajtja, mivel számára ez csak hobbi, sokkal inkább az, hogy minél több nőtársa megélhesse a nőiességét.

A Rákóczi út közepén található, ízlésesen kialakított, maximálisan nőies jegyeket tükröző szalonban – a két hetes nyári szünetet követően – szeptembertől új órarend várja a mozgásra vágyókat. Az órák csoportosak, de a lehetőség adott az egyéni igények kielégítésére is. A hölgyeket mindenkor kiválóan képzett szakemberek várják.

• Újdonság, hogy a kundalini jóga után immár Hatha jóga is választható. A komplex mozgásforma nemcsak megmozgatja a résztvevőket, de lelkileg is feltölti minden alkalommal.

– A Fit Dance népszerűsége a latin dallamok mellett abban rejlik, hogy úgy fogyaszt, hogy közben a résztvevők önfeledten táncolnak.

• A Burlesque táncforma még újdonságnak számít, de már a kecskeméti hölgyek körében is hódít. Megidézi a régi színházak világát. Könnyed, felszabadultság érzését nyújtja, mégis művészi, ráadásul a tánc minden izmot megmozgat. Erősíti a nőies kisugárzást, magabiztosságot és eleganciát ad.

• A Mummy Tummy torna egy speciális szülés utáni torna, mely segít regenerálni a szétnyílt hasizmokat, a gyakorlatok a kritikus pontokra fókuszálnak. Ez a hiánypótló komplex alakformáló mozgásforma a városban szinte egyedülállóan a Déja Vu-ben érhető el.

• A Női zsírégető torna nagyon népszerű a Déja Vu tagjai körében, szeptembertől immár három edző órái választhatók. Valamennyien jól képzettek, de más-más stílusban mozgatják meg a hölgyeket, így adva egyediséget a 45 perces hatékony zsírégetésnek.

Preventív gerinctorna fontosságát egyre többen ismerik fel az ülőmunkát végzők körében. Az irodai munka egyik nagy hátránya a rossz testtartásból kialakuló gerincproblémák. A Preventív gerinctorna ebben nyújt segítséget. S ahogyan a neve is utal rá, megelőzésképpen, azaz még a betegség kialakulása előtt.

– A felnőtt balett nem csupán egy kecses tánc. A képzett balettoktató által tartott órákon a hölgyek kemény izommunkával nemcsak alakjukat formálják, de nőiességük, mozgásuk is előnyükre változik.

Tekintse meg az új órarendet, és legyen részesen valamely mozgásformának! A cikkre hivatkozva az első alkalom ingyenes! Garantáltan megéri!

Déja Vu 2.0

Kecskemét, Rákóczi út 22.

nyitva tartás: a meghirdetett órarend szerint

Facebook: Déja Vu 2.0