Kezdőlap Kiemelt Strandoltak a kiskunfélegyházi rendőrök

Strandoltak a kiskunfélegyházi rendőrök

A fürdőzőket a szakemberek baleset- és bűnmegelőzési tanácsokkal látták el.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 27-én a Félegyházi Termál Parkfürdő területén prevenciós napot tartottak. Az előadók a fiatalokat célozták meg programjukkal, mivel a városban működő Izgő-Mozgó Kölyökklub a fürdő területén rendezte meg nyári táborainak egyikét, így pancsoló gyerekekből nem volt hiány a nap folyamán.

A kicsik és nagyobbak játékos módokon tanulhatták meg, hogyan vigyázzanak értékeire akkor is, amikor éppen nyaralnak. A közlekedési ismereteket kvíz segítségével, valamint rajzos-színezős feladatokon keresztül sajátíthatták el.

Nagy érdeklődésre tartott számot a fiúk és lányok körében egyaránt a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel ellátott rendőrautó, amelyet a kapitányság egyenruhásai meg is mutattak mindenkinek.

A Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság kéri a strandolókat, hogy aki nem tud úszni, csak a sekély vízbe menjen bele! Felhevült testtel, teli gyomorral vagy ittasan nem tanácsos a vízbe ugrani. A strandra csak a legszükségesebb dolgokat vigyék magukkal! Az értékeiket helyezzék el a fürdő értékmegőrzőjében!