Kezdőlap Régió Mindent vitt Lajomizsén

Mindent vitt Lajomizsén

A lajosmizsei nyomozók őrizetbe vették a többrendbeli lopással gyanúsítható férfit.

Egy lajosmizsei lakossal szemben folytatnak eljárást a helyi rendőrőrs nyomozói. A gyanú szerint a férfi 8 helyre is betört Lajosmizsén és több százezer forinttal károsította meg a helybélieket. Volt olyan tanya, ahova rendszeresen visszajárt: öt alkalommal is megfordult ott, amíg végül ellopta az utolsó mozdítható dolgot is a lakásból.

A férfi nem válogatott az elkövetési módokban, volt olyan eset, amikor kibontotta az egyik dohánybolt hátsó falát, hogy hozzáférjen a dohányárukhoz. Az eltulajdonított tárgyak tekintetében sem volt válogatós, egy esetben fagyasztókról szerelte le a kompresszorokat, máskor kerékpárt lopott, de olyan is előfordult, hogy felfeszítette a vörösréz ablakpárkányokat, majd elvitte őket.

A Lajosmizsei Rendőrőrs nyomozói összefüggésbe hozták a betöréses lopásokat, majd beazonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét. A 35 éves férfit tegnap elfogták, és kihallgatását követően őrizetbe vették. Az egyenruhások kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták, és a jogos tulajdonosoknak visszaadták.