Kezdőlap Állati A 2021-es év utolsó Kisállatvására

A 2021-es év utolsó Kisállatvására

A hét folyamán, szombaton, 2021. október 23-án kerül sor az év utolsó Kisállatvásárára, ahová az ország több minden részéről érkeznek árusok, látogatók.

A színes vásári forgatagban találkozhatnak dísz- és haszonállatokkal, különleges, színpompás papagájokkal, pintyekkel, cifratollú galambokkal, puha, selymesszőrű kiskutyákkal, díszhalakkal és még sok más fajta kedves kisállattal.

A kisállatok gondozásához a kezdő állattartók hasznos információkat is kaphatnak a tenyésztőktől,valamint helyben megvásárolhatják a tartásukhoz szükséges minőségi állateledelt, kényelmes állatfekvőhelyet és egyéb kiegészítőket.

A Kisállatvásárra csak érvényes orvosi igazolással ellátott állatokat hozhatnak ki eladásra a tenyésztők, így azokat a kisgyermekek számára is biztonsággal megvásárolhatják a szülök.

Ugyancsak ezen a napon kerül megrendezésre a Veterán autó-és motoralkatrész börze is, melyen a régi motorok szerelmesei a „paradicsomban” érezhetik magukat.

Sok féle típusú, korú, ütött-kopott rozsdás, megkímélt állapotú vagy éppen felújított motorkülönlegességek teszik még érdekessebbé a vásár hangulatát.

A börze arra is lehetőséget nyújt a bontott alkatrészeknek köszönhetőenaz ügyes, vállalkozókedvű hobby szerelőknek, hogy kedvükre válogathassanak a bontott alkatrészek között, melyekből otthoni műhely körülmények között akár szuper járgányt is alkothatnak…

A vásárokkal párhuzamosan folyik az alkudozás a közkedvelt zsibpiacon, mely egész évben, minden héten szombaton és vasárnap a régiségeivel hódít már több évtizede. A zsibin terítékre kerülnek a fészerekben, padlásokon kallódó, már használaton kívüli ódon tárgyak is, melyek egy kis ráfordítással, egyedi,vintagehangulatú díszévé válhatnak az otthonoknak.

Szeretettel várunk minden látogatót!