Kezdőlap ÉT-TRENDEK Álomajánlatszerelmeseknek

Álomajánlatszerelmeseknek

– Romantikus élmények új megközelítésben

Corvin Hotel Gyula Magyarország legromantikusabb szállodája.
Egy hely, ahol mindenálom valóra válhat a szerelmesek számára.
A meghitt, hangulatos, romantikuskörnyezetben minden adott ahhoz, hogy ti is megerősítsétek szerelmeteket,színesebbé tegyétek párkapcsolatotokat, feldobjátok egy páratlan élménnyel.

Gyula városának szívében helyezkedik ela Corvin Hotel, mely már megjelenésében impozáns és romantikus. Különleges, egyediszolgáltatásai pedig csak fokozzák az otttöltött napok élményeit.

Ha párkapcsolatban élsz, sok éves házas vagy, garantáltan vágysz valami újra, valamikülönlegesre, mely nemcsak kizökkenttiteket a szürke hétköznapokból, de meg is erősíti a köztetek lévő köteléket.

Nem titok: a jól működő párkapcsolathoz is hozzátartozik a változatosság. A CorvinHotel Gyula gondolt egy merészet és egyteljesen új oldaláról közelíti meg a szerelmesek ottlétét. A rózsaszirmokon, a romantikusan kialakított szobákon és behűtött pezsgőkön is túl mutatnak szolgáltatásaik, melyek sokszínűsége lehetővé teszi, hogy minden pár kedve és igénye szerint válasszon, feltöltődjön, új alapokra helyezze kapcsolatát meghitt környezetben.

A szerelmes hotel népszerű a vendégek körében, hiszen olyan egyedi és különleges élményt nyújtanak, melyek nemcsakaz ünnepnapokat, de a hétköznapokat isemlékezetessé varázsolják. Kiváló úti céllehet eljegyzés, nászút vagy házasságiévforduló megünneplésének apropóján.A romantikus helyszín mindezek mellett akkor is tökéletes választás, ha csak szeretnétek kilépni a komfortzónátokból, és magatok mögött hagyni a munkás hétköznapokat. Garantáltan mesés élményben lesz részetek.

A szálloda kialakítása és szolgáltatásai együttesen nyújtanak szerelmes élményeket, de mindezeket fokozhatja még Gyulavárosának szépsége, romantikus belvárosa vagy a közeli várfürdő frissítő és kényeztető medencéi. Gyula az ország egyik legnépszerűbb turista célpontja a fürdővárosokközött. Vitathatatlanul a Várfürdő népszerűsége képezi ennek alapját, de Gyulai Vár,a Kis-Körös partján fekvő macskakövesutcák, a hidak, az Almásy Kastély, a Százéves Cukrászda, a Ladics ház… megannyi felfedezésre váró kis csoda vár titeket is, ha ellátogattok a Corvin Hotelbe.

Tegyétek félre a hétköznapok terheités fedezzétek fel újra egymást, töltsetek romantikus napokat Gyulán!
A szerelem megszépíti életünket. Különleges ajánlatunkkal segítünk nektek, hogy feledhetetlenné tegyétek kedveseddel a nálunk eltöltött napokat és éjszakákat.

Bővebb információ: Corvin Hotel Gyula, 5700 Gyula, Jókai u. 9–11.

Szállásfoglalás: +36 30 599 50 58 • Recepció:+36 66 362 044, +36 66 362 218

Email: [email protected] •  corvin.hotel-gyula.com