Kezdőlap Kecskemét Erdőtelepítéssel a jövőért!

Erdőtelepítéssel a jövőért!

A klímaváltozás elleni küzdelem egyik legjobb fegyvere napjainkban is a faültetés, az erdőtelepítés. Nem mindegy azonban, hogy hová milyen fafaj kerül, ezért a telepítéseknek jogszabály által kötött formátumú, erdőmérnökök által elkészített részletes termőhelyfeltárásra épülő kiviteli terveken kell alapulnia.

A KEFAG Zrt. szakembergárdája, és közel 3 évtizede működő talajlaboratóriuma nemcsak az erdőgazdaságok számára, de magán erdőgazdálkodók és egyéb megrendelők számára is végez vizsgálatokat, illetve készít kiviteli terveket szolgáltatásként. Ezért, ha csatlakozni szeretne az Agrárminisztérium által meghirdetett programhoz, erdősítésben gondolkodik és talajvizsgálatra, teljes erdősítési tervre, pályázatkoordinálási munkákra, vagy akár a konkrét kivitelezés megoldására van szüksége, keressen minket bátran!

Cégünk az alföldi régió erdészeti csemetetermelésébenis meghatározó, néhány fafaj – feketefenyő, fehérnyár, akác – tekintetében pedig országosan is jelentős szerepet tölt be, ezért akár telepítési szolgáltatásunkkal együtt, akár önálló csemetevásárlóként keresne fel minket, állunk szolgálatára.

A erdőtelepítésekkel kapcsolatban érdeklődjön Jakab Nándor kollégánknál a +36 30 1820647 telefonon!