Kezdőlap Kiemelt „Mini Bölcsőde építése Csólyospáloson”

„Mini Bölcsőde építése Csólyospáloson”


TOP-1.4.1-19-BK1-2019-00003 Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése


  1. Csólyospálos Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-1.4.1-BK1-2019-00003 kódszámú, Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése című felhívásra. Az 58,56 millió forint összegű, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével Csólyospáloson egy 8 férőhelyes mini bölcsőde építése valósult meg.

  2. A projekt keretében Csólyospálos, Kossuth L. u. 57. szám alatt, az orvosi rendelő hátsó udvarában egy 7+1 férőhelyes mini bölcsőde épült. Az épületben berendezett játszószoba, átadó helyiség és kiszolgáló helyiségek várják a gyermekeket. Az akadálymentes épülethez tágas játszóudvar, parkoló és kerékpártároló tartozik.
    A fejlesztés eredményeként a Csólyospálos Község Önkormányzatának intézményeként működő Csólyospálosi Nyitnikék Óvoda és Mini Bölcsőde 20 hetes és 3 év közötti korosztályú gyermeket fogad, akiknek gondozását 1 fő bölcsődei kisgyermeknevelő és 1 fő bölcsődei dajka látja el. A beruházás 2 új munkahelyet teremt.

  3. https://csolyospalos.hu/palyazatok/mini-bolcsode-kialakitasa-csolyospaloson/

A projekt keretében Csólyospálos, Kossuth L. u. 57. szám alatt, az orvosi rendelő hátsó udvarában egy 7+1 férőhelyes mini bölcsőde épült