Kezdőlap Zenei élet Az évvége egyik legnagyobb bulija: szombaton tombolhatunk Alle Farbenre

Az évvége egyik legnagyobb bulija: szombaton tombolhatunk Alle Farbenre

Jellegzetes dance-pop hangzás, melodikus motívumok és felemelő basszusok: hazánk egyik kedvenc német lemezlovasa, Alle Farben érkezik november 27-én Budapest legnagyobb klubhelyszínére, hogy slágereivel az évben utoljára felrázza a fővárost.

A berlini elektronikus zene képviselője, Alle Farben neve jól sejteti, hogy repertoárja a legkülönfélébb „színekben” pompázik: hiszen a swingtől a technon át olykor még a klasszikus zenéhez is nyúl – felvételei nemcsak kellemesek a fülnek, de megmosolyogtatnak, és segítenek egy kicsit jobban élvezni az életet. Farben első közönségkedvenc számát, a „She Moves”-ot 2014-ben szerezte, és a mai napig sikerdalok követik – csak néhányat megemlítve a hosszú listáról: „Supergirl”, „Bad Ideas”, „Please Tell Rosie”, „Fading”, „Only Thing We Know”, „Little Hollywood”.

A DJ/producer olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki és Icona Pop, újdonsült szerzeményében („Alright”) pedig KIDDO-val kollaborált, és a felvételt a hazai rádiók is megállás nélkül játsszák.

Élőben idén nyáron hallhattuk már Alle Farbent a STRAND Fesztivál egyik fő fellépőjeként, az évben itthon utoljára november 27-én csíphetjük el, ugyanis az Akvárium Klub NagyHall termében ad önálló bulit, és persze számtalan felejthetetlen élményt.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz: https://www.facebook.com/events/3188046098183219

Jegyek az alábbi linkre kattintva megszerezhetők:

https://akvariumklub.hu/programok/alle-farben-2