Kezdőlap Kecskemét Kecskeméti Spartacus Program

Kecskeméti Spartacus Program

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2021. 10. 22-én tartotta soron következő Éjszakai Forgatagát, mely a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01412. számú pályázat keretében valósult meg.

Október 22-én16:30-tól ellepték a gyerekek a Kecskeméti Spartacus asztalitenisz csarnokát, ugyanis kezdetét vette a nevezés az asztalitenisz kezdő kategóriában. Ezt követően 17 órától megkezdődtek a mérkőzések is. Az izgalmas játszmákat félbeszakítva, 18 órakor a közel 30 éves múltra visszatekintő Grapevine Tánciskola növendékei foglalták el a Spari képzeletbeli színpadját. A kis pihenő után a gyerekek folytatták a versenyt, ahol vígaszágon első helyezést ért el Herka Hunor, őt követte Tánczos Bertalan, majd bronzérmes lett Kis Balázs. A kezdő kategória 3. helyezettje Galamb Nóra, 2. helyezettje Szűcs Márk, 1. helyezettje pedig Li Xiang lett. A gyerekek versenyét követően kezdetét vették a felnőtt asztalitenisz és csocsó mérkőzések is. A szoros ping-pong meccsek során a dobogó legfelső fokára RonnyFeistel állhatott, őt követte Tóth Zoltán és Mayer László. Csocsóban bronzérmes lett a Capitan Tom – Mayer László páros, 2. helyen végzett Nagy Levente és Szűcs Márk, és azt est csocsóbajnokai Nagy Botond és Tóth Márton lettek.

A következő Éjszakai Forgatag 2021. 11. 26-án kerül megrendezésre. Bővebb információ a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán vagy a www.kspari.hu oldalon érhető el.