Kezdőlap Hírek Közlemény Kecskeméti Városrendészet

Közlemény Kecskeméti Városrendészet

A Kecskeméti Városrendészet ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 65 év feletti kecskeméti lakosok részére szóló ”nyugdíjas” és a lakóhelyhez/tartózkodási helyhez legközelebb eső várakozási területre szóló ”lakossági” bérletek megvásárlásához szükséges évre szóló regisztráció a mai napon törlésre került. A díjmentes várakozásra jogosító, költségtérítés megfizetése ellenében vásárolható bérletek,
többek között az ún. ”lakossági” és ”nyugdíjas” parkoló bérletek megvásárlásának előfeltétele a jogosultságot igazoló adatok előzetes regisztrálása. A kedvezményre jogosultságot a Kecskeméti Városrendészet évente ellenőrzi. A 2022. évre szóló kedvezményes (lakossági, nyugdíjas) bérletek megvásárlásának feltétele a
kedvezményre jogosultság igazolása, vagyis szükséges a regisztráció megújítása. A új regisztráció 2021. november 16. napjától lehetséges honlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) keresztül, vagy személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő – szerda 08.oo-15.oo, csütörtök 08.oo-18.oo, péntek 08.oo-12.oo) a Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

A regisztrációhoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 a gépjármű forgalmi engedélyének mindkét oldalát teljes terjedelemben;
 lakossági parkoló bérlet esetén a forgalmi engedély mellett a lakcímkártya másolatát;
 nyugdíjas bérlet vonatkozásában a forgalmi engedély, személyi igazolvány és
lakcímkártya másolatának feltöltése szükséges.
Az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt
Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak! Amennyiben erre
nincs lehetőségük kérjük, hogy az ügyfélszolgálatunkon mielőbb végezzék el a
regisztrációt/újra regisztrálást. Jelenleg az ügyfélszolgálat még várakozási idő nélkül tudja
elvégezni a regisztrációt.
Kérjük, ne várják meg az év végét, jövő év elejét, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a regisztráció vagy annak visszaigazolása hosszabb időt vehet igénybe!
A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra!
A 2022. évre szóló