Kezdőlap Gazdaság Pipo Parts Kft. – magas szintű alkatrész-kereskedelem

Pipo Parts Kft. – magas szintű alkatrész-kereskedelem

Pipo Parts Kft. – magas szintű alkatrész-kereskedelem

Szabó Sándor már több évtizede tevékenykedik az autó alkatrész-kereskedelmi szegmensben, és régi álmát megvalósítva nyitotta meg (a volt DUTKER területén) saját vállalkozását. Az ízlésesen kialakított telephelyen magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek számára, akik nemcsak minőségi alkatrészeket vásárolhatnak, hanem – mivel a cég regisztrált hivatalos autóbontóként is funkcionál – a gépjárművek forgalomból történő végleges kivonását is végrehajthatják a Pipo Parts Kft.-nél.

14 éve alapítottam meg a Pipo Parts Kft.-t, melynek fő profilja a Nyugat-Európából behozott autó alkatrészekkel történő kereskedés. Vásárlóink elsősorban a karosszéria elemeket (motorháztető, lökhárító) vagy a segéd berendezéseket (önindító, generátor, váltó) illetve a motort és elektronikai berendezéseket keresik telephelyünkön. Főként Volkswagen, Audi, Ford, BMW, Volvo, Toyota gépkocsik alkatrészeszeit értékesítjük, de folyamatosan bővítjük a kínálatot, hosszú távú célkitűzésünk, hogy nyitni szeretnénk a több márka irányába is.

Három éve bővítettük a cég tevékenységi körét, így speciális szolgáltatásunk, hogy regisztrált hivatalos autóbontóként a rendszámmal rendelkező, magyar forgalomban lévő gépjárművek forgalomból történő végleges kivonását is végre tudjuk hajtani. Fontos kritérium cégünknél, hogy kizárólag megfelelő szakmai végzettséggel rendelkező kollégák lehetnek a csapat tagjai, valamint környezettudatos tevékenységet folytatunk, s igyekszünk mindenben maximálisan megfelelni a szigorú előírásoknak. Hosszabb távú célkitűzésünk, hogy a jövőben minél nagyobb, profibb árukészlettel, még kiválóbb minőségű, fiatalabb autók alkatrészeit kínálva álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden gépjárművel közlekedő kedves vásárlónkat szeretettel várjuk a telephelyünkön!

Pipo Parts Kft.

Kecskemét, Szent István krt. 24.

Tel: 0620/951-96-83

E-mail: [email protected]