Kezdőlap Hírek SZISZI SZÉPSÉGSTÚDIÓ-A kopaszodás esztétikailag már orvosolható

SZISZI SZÉPSÉGSTÚDIÓ-A kopaszodás esztétikailag már orvosolható

Napjainkban már nemcsak az idősebb korosztályt, hanem a fiatalokat is érinti a kopaszodás. Jó hír: az innovatív technológiák a fodrászat terén is csodákra képesek, évek óta sikerrel alkalmazzák az olasz CNC hajprotézist, mely teljesen természetes hatást nyújt. Kecskeméten Szalai Sziszi mesterfodrász ötödik éve alkalmazza vendégeinél, a legnagyobb megelégedésükre.

– A kopaszodás már nemcsak korral jár. Érinti a férfiakat, hölgyeket, fiatalokat, időseket egyaránt. Betegség, genetika mind-mind okozhatja a részleges, vagy teljes hajhullást. A kemoterápia, a sugárkezelés miatt is többeknél jelentkezik a foltban kihulló haj. Így évről-évre egyre több ember érzi negatív hatásait a hajhullásának, mely már a mindennapi életére is kihat, nemcsak önbizalmára, hanem komfortérzetére is. Szerencsére öt éve már nálunk is elérhető a Cesare Ragazzi Laboratories által kifejlesztett CNC hajpótló rendszer, mely mindenkinek tökéletes megoldást nyújt a kopaszodásra, visszaadja viselőjének egykori énjét – mondta Szalai Szilvia, a Széchenyivárosban található Sziszi Szépségstúdió tulajdonosa, mesterfodrász, fodrász szakoktató, trichológus, azaz hajgyógyász.

A Sziszi Szépségstúdióban elérhető hajprotézis igazi emberi hajból készül, és teljesen természetes megjelenést biztosít. Fix, nem mozdul el, 4-6 hetente kell a fodrászatban karbantartani. 100 %-os életet biztosít. Lehet vele úszni, sportolni, szaunázni.

– A CNC hajprotézis elkészítésének első lépéseként gipszből mintát veszünk a fejformáról. Ezt elküldjük az olasz laboratóriumba, ahol 3D-s nyomtatóval elkészítik a fejformának tökéletes mását, amely a „második fejbőr” érzetét kelti majd. Ez egy olyan vékony, könnyű, lélegző, hipoallergén, antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkező alap, amely ellenáll a hőségnek, izzadásnak és faggyútermelésnek, alatta tud nőni a haj. Kérhető részleges és teljes protézis, attól függően mekkora felületet érint a kopaszodás. Ötféle fejbőr-színből lehet választani, a protézishez szűz, kezeletlen emberi hajakat használnak. A kliens hajával azonos színárnyalatúak, ősz haj esetén is. A hajszálakat tövüknél fogva kézzel, egyesével helyezik be az alapba, amely megfelel a kliens saját, természetes hajnövekedésének pontos sűrűségével, irányával, eloszlásával, lejtésével. A protézist orvosi ragasztóval már itt Kecskeméten helyezzük fel, a meglévő hajat nem kell hozzá leborotválni. Ezt követően – egyéntől függően – 3-6 hetente kell karbantartani a hajprotézist, akárcsak a hölgyeknél a hajhosszabbítást. Közben lehet hajat mosni, zselézni, akárcsak a saját hajat – részletezte Szalai Sziszi.

A hajprotézis megjelenésében teljesen természetes hatást nyújt. Drágább mint egy paróka, de olcsóbb mint a hajbeültetés. Az árat négyzetcentiméter alapján számolják ki. 

– Fodrászként nagyon örülök, hogy elérhető ez a csodálatos technológia, mely sok-sok embernek képes visszaadni a méltóságát betegsége alatt is. Újra önbizalmat adhat számukra régi hajkoronájuk visszanyerése. Fontos a jó külső megjelenés, akár az üzleti életben, akár a hétköznapokon. Ezt a CNC hajprotézis újra lehetővé teszi – mondta végül a szakember. 

SZISZI SZÉPSÉGSTÚDIÓ, Kecskemét, Nyíri út 43. Konzultációra bejelentkezés: 06-20/3635-644 • www.crlab.hu