Kezdőlap Fejlesztés 10 éves jubileumát ünnepli az RSG Hungary

10 éves jubileumát ünnepli az RSG Hungary


10 éves fennállását ünnepli a nyílászáró-vasalat értékesítésre, valamint nyílászáró értékesítésre és beépítésre specializálódott RSG Hungary Kft., amelynek neve mára egyet jelent a kiváló minőséggel, megbízhatósággal és precizitással. Az országszerte kiemelkedő referenciákkal rendelkező cég családi házaktól kezdve ipari létesítményekig végzi akár a legmodernebb nyílászáró- rendszerek beépítését is. A jubileum apropóján a cég ügyvezetője, Rózsa István tekintett vissza ez elmúlt időszakra.

Kiváló minőségben teljesített megbízatások


Az RSG Hungary Kft. fő profilja a különféle ablak és ajtó vasalatok, valamint a nyílászárók értékesítése és beépítése. Árnyékolás-technikával ugyancsak foglalkozik cégünk, illetve az összes nyílászáróhoz – ablakok, bejárati ajtók, emelő-toló és toló-bukó, valamint harmonika teraszajtók – tartozó kiegészítők – vasalatok, zárak, motoros zárak, kilincsek, küszöbök, ajtócsukók, távnyitók, motoros szellőztetők, RWA rendszerek  – szintén elérhetőek nálunk. Komplett szolgáltatást nyújtunk a partnereinknek, akik között egyre több közületet üdvözölhetünk, a nyílászárós szegmensünk árbevételének háromnegyedét a közületi partnerek adják. Jól működő kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel, akikkel kölcsönösen megbízhatunk egymásban. Mindenképpen örömteli, hogy a világjárvány okozta nehézségek ellenére is stabilan, töretlenül fejlődve működik a cég.


Magasan kvalifikált szakembergárda

A legnagyobb eredménynek tartom, hogy a megalakulástól kezdve állandó stabilitás jellemzi a vállalatot, egy felfelé ívelő, folyamatos pályán mozog a cég élete, ahol nincs hirtelen nagy ugrás, de nagy visszaesés sem. A kollégák szeretnek itt dolgozni, nagyon minimális a fluktuáció cégünknél, így mára egy fix törzsgárdával büszkélkedhetünk, sőt az idei évben még növeltük is a kollégáink létszámát. Ehhez a szakmához nagyon speciális szakismeretre, és ezáltal speciális tudású szakemberekre van szükség, de szerencsére szakmailag felkészült, megbízható kollégákkal rendelkezünk.


Kiváló referenciák

Kiemelt partnereink közé tartozik az Univer Zrt., amely cégcsoport számára már több megbízatást teljesítettünk. A piac melletti COOP ABC áruház kivitelezési munkálatai során a teljes homlokzati nyílászárók cseréjét valósítottuk meg, az Akadémia körúti ABC-nél a homlokzat átépítése – amely mintegy 50 méteres üvegfalat jelent – fűződik cégünk nevéhez, de az Univer Székház lépcsőházi függönyfalának felújítását szintén az RSG Hungary végezte. A vállalat Mindszenti körúti telephelyén iroda átalakításokat végeztünk, valamint a hetényegyházi ABC szakirányú javítási, karbantartási munkálatait ugyancsak cégünk látta el. Mivel az RSG Hungary Kft. nem csupán Bács- Kiskun megyében tevékenykedik, fontos megemlítenem az elmúlt évek egyik legnagyobb volumenű projektjét, a Magnus Zrt. pécsi beruházását, amelyhez vállalkozásunk a nyílászárók teljes körű gyártásával és beépítésével járult hozzá.

Jövőbeli tervek


Terveink között szerepel, hogy egy új telephelyre költöztetnénk a vállalkozást. Mindenképpen olyan helyet keresünk, ahol új irodaépületben végezhetnénk a mindennapi munkát, exkluzív bemutatóterem állna a kedves vevők rendelkezésére, valamint nagyobb raktárkapacitással rendelkeznénk, így mind a kereskedelem, mind az adminisztráció modern környezetben valósulhatna meg.
Jelenleg a megfelelő telephely felkutatásánál tartunk, amennyiben megtaláljuk az ideális helyszínt, szeretnénk megkezdeni a létesítmény felépítését.

RSG Hungary Kft.
Kecskemét, Szolnoki hegy 236.
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-76/ 323-397