Kezdőlap Gazdaság 2021 a Wolfnál: új szolgáltatás, 16 új autó és új telephely

2021 a Wolfnál: új szolgáltatás, 16 új autó és új telephely

Eseménydúsan telt el a 2021-es esztendő a kecskeméti Wolf DistributionKft.-nél. A logisztikai cégnél új szolgáltatást vezettek be, saját tervezésű, új telephelyet építettek és 16 új autót vásároltak. A részletekről Farkas Zoltánné Aranka adott számot, aki férjével közösen vezeti a céget.

– Büszkén mondhatjuk el, hogy a 2021-es évben több cégtörténeti jelentőségű lépést is tettünk előre. Az évet egy új partneri együttműködéssel kezdtük, és kiváló kecskeméti csapatunkkal elindítottuk országos ipari gumiszállítási tevékenységünket. Sikeresen megoldottuk a felfutó forgalom kiszolgálását, illetve az eszköz és létszámbővítést. 2022-ben várjuk a további növekedést.

A cégnél idén sem maradtak el a járműbeszerzések. Vásároltunk 15 darab új, 3,5 tonna össztömegű Peugeot Boxert, és egy új, 8 raklapos hűtős teherautót. Előbbit gyorsposta ágazatunkba, utóbbit kecskeméti temperált szállítási tevékenységünkbe irányítottuk. Flottánk bővült további 2 ponyvás 12 tonnás, 2 hűtős 12 tonnás teherautóval, 4 ponyvás furgonnal és 1 nyerges vontatóval, ezzel a gépjárműparkunk száma 141-re bővült.

Megvalósítottuk az elmúlt 10 év legnagyobb fejlesztését: Egerben megépült a saját tervezésű logisztikai csarnokunk, amelyet 2021. december 1-jén ünnepélyes keretek között átadtunk a csapatunknak. 2000 óta működtetünk Egeben telephelyet, 2021. második félévében 18 fővel átlagosan havi 25 ezer kézbesítést teljesítettünk. Ugyanebben a hónapban debütált az imázs filmünk, amiben történetünk, szolgáltatásaink és értékeink jelennek meg. Ezzel jövőre biztosan találkoznak majd az olvasók.

A bemutatott eredmények az évek óta stabil, hozzáértő és jó hozzáállású csapatunk együttműködésének köszönhető. Amikor a helyzet úgy kívánta, időt és energiát nem sajnálva segítettük egymást és ennek mindenki élvezheti a gyümölcsét, aki velünk tart – részletezte a cégvezető, majd végül áttért a jövőbeli terveikre.

– A 2022-es évtől a költségek drasztikus emelkedésével kalkulálunk, így már idén ősszel megkezdtük a tartalék képzést és az ártárgyalásokat a partnereinkkel. Szeretnénk megőrizni a mozgásterünket, hogy folytathassuk a fejlesztéseket, megtarthassuk a munkahelyeket, és megőrizhessük a megbízhatóságunkat. Továbbra is célunk, hogy cégünk folyamatosan stabil, likvid legyen és magas minőségi színvonalon teljesítsen, kielégítve így megbízóink minden igényét.

Minden cégnek és cégvezetőnek a miénkhezhasonló elkötelezett csapatot és békés boldog ünnepeket kívánunk!