Kezdőlap Gazdaság 30 éve dolgoznak azért, hogy ügyfeleiknek „nyugta” legyen

30 éve dolgoznak azért, hogy ügyfeleiknek „nyugta” legyen

30 éves jubileumát ünnepli a magas színvonalon működő, pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozó Betronix Kft., amelynekfolyamatosan növekvőügyfélköreelsősorban a megbízhatóságnak, a szakértelemnek és a partneri elvárások maximális tiszteletben tartásánakköszönhető.Borics Egonügyvezető büszkén tekint az eddig elért eredményeikre, valamint arra, hogy – miután lányai is a cég csapatát erősítik –, immár családi vállalkozásként haladnak tovább a sikeres úton.

Három évtizede tartó folyamatos fejlődés

Érdekes körülmények között alapítottam meg a céget, ugyanis egy sportsérülés miatt a betegszabadságomat töltöttem, amikor elolvastam a 88-as társasági törvényt, és világosan láttam, hogy a vállalkozásoké lesz a jövő. A rendszerváltást követő években jártunk, de ekkor még nem tudtam pontosan, hogy mit fogok a céggel kezdeni, csak azt sejtettem, hogy ez lesz a jövő útja.A vállalkozás 1991 május 1-én, a munka ünnepén kezdte meg tevékenységét egy széchenyivárosi kis garázsban.  Ekkor kezdődött a„fekete” dobozos pénztárgépek bevezetése, ami rögtön meghatározta a cég profilját. Első szerződésemet korábbi munkahelyemmel az MMG-AM –el kötöttem és annak megszűnéséig értékesítettem az ott gyártott hazai pénztárgépeket.2000 májusában nyitottam meg a belvárosban a Malom üzletközpont helyén az első üzletemet, majd ezt követően 3 hónappal sikerült megnyitni a dunaújvárosi üzletet is. Kecskeméti üzletünket 2003-ban (a régi malom bontása miatt) költöztettük át a Szil-Coop bevásárlóközpont külső üzletsorára, majd 3 évvel ezelőtt tettük át a cég végleges székhelyét a saját, Erzsébet Lakópark bejáratánál található saját ingatlanunkba.

Nagy örömmel tölt el, hogy időközben a lányaim is bekerültek a csapatba, és nagy mértékben segítik a cég fejlődését.

Elégedett ügyfélkör

A három évtizedes működés során kialakult ügyfélkörrel dolgozunk, főként Kecskemét, Budapest, Dunaújváros vonzáskörzetéből kerülnek ki az ügyfeleink.Vannak olyan országos hálózatok, akiknek a teljes üzletláncát ellátjuk, így tulajdonképpen az ország minden szegletében vannak partnereink. Közöttük 25-28 éves üzleti kapcsolatokat is találhatunk, ami az Ő sikerüket is jelenti a saját vállalkozásukban, innen is gratulálok nekik. A „sok kicsi sokra megy”vezérelvet követjük, így a kkv szektor nagyon sok vállalkozója alkotja ügyfélkörünket, ahol a piac szinte minden szegmenseképviselteti magát. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok az ügyfeleimtől, megtisztelő a bizalmuk, és büszkén tekintek arra, hogy többükkel baráti kapcsolat is kialakult a hosszú évek során.

Legnagyobb kihívás

A legnehezebbperiódustaz online pénztárgépek bevezetésének időszaka jelentette, mert korábban senki sem dolgozott még hasonló technológiával. Nagyon sokat dolgoztam ebben az időszakban, és ez alapozta meg a cég mostani stabilitását. Biztosra vettem, hogy az ott befektetett munka meg fog térülni, és ez szerencsére beis igazolódott.

Szlogenünk:    „hogy nyugta legyen…….”

Régebben több, mint 50 féle pénztárgép típussal foglalkoztunk, mára viszont a felhalmozódott tudás és tapasztalat birtokában már csak a legmegbízhatóbb forgalmazók gépeit értékesítjük. Így bárnem öleljük át a teljes palettát, de minden feladatra tudunk megfelelő pénztárgépet kínálni. Jól dolgozni csak jó „szerszámmal” lehet, ezért azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfeleinknek ne legyen rossz pénztárgépe, mert„az a jó pénztárgép, amelyiktényleg  jó”, és lehetőleg évente csak egyszer – a kötelező felülvizsgálat kapcsán – találkozzunk a partnerrel.Az ízlésesen berendezett szaküzletünkben bemutatjuk a pénztárgépeket, a 3 évtizedes tapasztalatunkat felhasználva pedig szaktanácsot adunk, hogyaz adott vállalkozáshoz melyik gép a legmegfelelőbb a partner számára. Forgalmazunk ezenkívül kellékanyagot, mérleget (hitelesítünk is), kereskedelmi szoftvert, vonalkód olvasót, hordozható hőnyomtatót stb. Immár 30 esztendeje dolgozunk azért, hogy az ügyfeleinknek tényleg „nyugta” legyen, ezért a pénztárgépeinken található mobilszámot bármikor hívhatják.

Legfontosabb vezérelvek

A cég sikeres működésének titka az etika, – a helyes piaci felmérés mellett – a rugalmasságban, a rengeteg befektettet munkában és szorgalomban rejlik. Gyermekkorom óta kézilabdázom és rögbizek. A sport pedig tartást ad a mindennapokhoz, valamint a pályán megkövetelt sportszerűséget, tiszteletet, szorgalmat, keménységet, illetve „soha fel nem adást” ugyancsak sikerült kamatoztatnom az üzleti életben.Hosszabb távlatokban előre tekintve azzal lennék elégedett, ha a cég stabilitását továbbra is megőrizné, valamintnem titkolt célunk az ügyfeleink számának bővítése rugalmas és minél magasabb szintű szakmai kiszolgálása.

Betronix Kft.

Kecskemét, Izsáki út 4. C/1                           Dunaújváros, Balogh Á. u. 18

Tel:76/ 496 862          mobil: 30/ 94-333-97             25/ 433-397

E-mail: [email protected]