Kezdőlap Adomány Évi utolsó számunk, szerzők és a támogatások

Évi utolsó számunk, szerzők és a támogatások

December 10-én, az esti órákban igen sokan már kézbe vehettek a Mélymerülés Utcalap második évfolyamának ez évi utolsó számát. A Kecskeméti Adventi Vásár szervezői és civil társaink jóvoltából a Főtér egy sátránál finom forraltbor, sok-sok vidám,  jó szó társaságában találkozhattunk támogató olvasóinkkal. Ennek köszönhető, hogy néhány óra leforgása alatt 160.000 forint (átszámolva: 320 db újságunk ára) gyűlt össze, amelyet a nemrég édesapa nélkül maradt, mozgásában korlátozott három éves kisfiú: Lackó, azaz  Kis László Benett és édesanyja megsegítésére fordíthatunk.

E lapszámunk szépirodalmi anyagát

Bíró-Balogh Tamás, Dettre Gábor és általa T.S. Eliot, Kávai Katalin, Szécsi Gábor és Szolláth Mihály jegyzik Libor Zoltán válogatásában.

Az Ulrich Gábor által gondozott képzőművészeti anyagok Kókai Mimi, Neuberger Gizella, a néhány napja elhunyt Pálfi Gusztáv, Szoboszlai Eszter és Szurcsik József jóvoltából kerülhettek közlésre.

A lap nyomtatott verziója mellett e szám online is elérhető, illetve megvásárolható a kiadó Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt webshopján keresztül: https://vedohalokecskemet.hu/uzlet/ ; ugyanitt a december 17.-i Kilele Swing Cats zenés jótékonysági estjére szóló jegyek is megvásárolhatók.

Meghitt ünnepi készülődést és mindehhez jó egészséget kívánunk s szívből köszönjük a figyelmet, a pártoló támogatás minden jelét!