Kezdőlap Hírek Hartai Víz – Folyamatos fejlesztésekkel tovább a sikeres úton

Hartai Víz – Folyamatos fejlesztésekkel tovább a sikeres úton

Autómosóval bővülő profil – limonádé ízű vízzel a piacon


Grőb János évtizedekig tartó munkássága alatt folyamatosan köztiszteletnek örvendett Hartán, mert nemcsak lokálpatriótaként segítette a települést, hanem szakmailag és emberileg is példát mutatott a jövő generációjának. Sajnálatosan bekövetkezett tragikus halála után, a rendkívüli nehéz helyzetet jelentő időszakban a korábban ugyancsak a vállalkozásban tevékenykedő fia, Grőb Zsolt vette át a cég irányítását, és példamutató módon – az Édesapja emléke előtt tisztelegve – nemcsak folytatja a megkezdett magas színvonalú munkát, hanem további beruházások megvalósításával – ezentúl autómosó is üzemel majd az üzlet melletti területen, és új ízesítésű vízzel jelennek meg a piacon – fejleszti a vállalkozást.


Népszerű ízesített vizek – limonádé ízzel bővülhet a paletta

Örömmel számolhatok be arról, hogy egyre szélesebb körben válik ismertté a termékünk, a kiváló minőségű Hartai Víz, amelyet itt helyben hozunk kereskedelemre alkalmas állapotba. Az elmúlt esztendők során fokozatosan bevezettük az ízesített vizeket, melyek közül a legnépszerűbb termékünk a citrom ízű víz, de vásárlóink nagyon kedvelik a málna, eper, alma-rebarbara, feketeribiszke, valamint bodza ízű vizeinket is. Legújabb tervünk pedig, hogy limonádé ízű vízzel is megjelennénk a piacon. Januárban készül el az ital palackján található címke terve, s a cégünk 30 éves jubileumára, 2022 tavaszára kerülne forgalomba a termék.


Növekvő partneri kör

Büszkén tekintünk arra, hogy minden évben sikerül növelni a partnereink számát, így jelenleg több mint 300 boltot látunk el Hartai Vízzel. Az elmúlt években egy dunaújvárosi üzlettel bővült az ügyfeleink köre, így újabb dunántúli várossal értékesítjük az ásványvízből gyártott termékeinket. Az idei évben több településről is érkezett hozzánk megkeresés, hogy nyissunk üzletet az adott helységben. Alaposan mérlegelnünk kell a helyzetet, mert semmiképpen sem szeretnénk hitelt felvenni, hanem önerőből igyekszünk megvalósítani a beruházásainkat, de elképzelhető, hogy belevágunk ebbe a komoly kihívást jelentő feladatba, s újabb boltokat nyitunk vidéken.


Önkiszolgáló autómosóval bővülő profil


A településen élők részéről komoly igény mutatkozott egy autómosó iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe a számunkra is új feladatba, és létrehozunk egy minden igényt kielégítő autómosót. Gyakorlatilag készen állunk a nyitásra, ezért szeretnénk még decemberben átadni a komplexumot, hogy minél gyorsabban kiszolgálhassuk az ügyfeleinket.


Állandó akciók az üzletekben

Pályázati forrás felhasználásával egy komoly beruházást valósítottunk meg az üzleteinkben, melynek keretében vonalkóddal leolvasható elektromos polccímkével láttuk el a boltjaink polcait. Az üzleteinkben mindig többféle akció várja vevőinket, akik szívesen keresik fel boltjainkat. Jelenleg a zöldséges részlegen találhatnak a vásárlóink különböző kedvezménnyel kínált termékeket (alma, narancs, mandarin).

Népszerű a Grőb-kenyér

Saját pékségből szolgáljuk ki az üzleteinket, amelyek népszerűek itt Hartán. A közelmúltban vezettük be az azóta közkedvelté vált saját gyártású termékünket, a Grőb kenyeret, amit nagyon szeretnek a vásárlóink. Karácsony közeledtével a beigli és az adventi kalács a „sláger”, jelenleg ezen termékek gyártása köti le a kapacitás nagyobb hányadát, de mindig igyekszünk egy-egy új termékkel is előrukkolni.


Lokálpatrióta tevékenység Továbbra is örömmel támogatjuk a hartai rendezvényeket, mint például a Kolbásztöltő Fesztivált, az Őrült hajók versenyét, a Falunapot vagy az Oktoberfestet. Ezen felül a környező települések labdarúgó csapatai részére egész évben ingyenesen biztosítjuk a szódát, de gyerekek számára szerveztünk már foci kupát is.

Partner Találkozó és Évzáró ünnepség


A korábbi esztendők folyamán minden évvégén tartottunk a partnereinknek egy zenei programmal egybekötött vacsorát, ahol 200-250 embert láttunk vendégül a Művelődési házban. Sajnos a jelenlegi vírushelyzet nem tette lehetővé, hogy idén is létrejöjjön az üzletfeleink körében egyébként népszerű rendezvény. Az idei évben is szeretnénk viszont megtartani a céges karácsonyi ünnepséget, ahol a december 24-ei zárást követően minden évben megvendégeltük a kollégáinkat egy kis sültkolbásszal, üdítővel, kávéval, valamint kaptak egy prémium kategóriás dolgokat is tartalmazó csomagot, vagy egy vásárlási utalványt. Idén az évzáró beszédet követően adnánk át a munkatársaink részére az ajándékokat, s a terveink szerint szilveszterkor pedig egy közös koccintással zárnánk az évet.
Minden kedves vásárlónknak Boldog Új Esztendőt Kívánunk!


6326, Harta Kékesi út 86.
06-78/407-578

[email protected]
www.hartaviz.hu